Days Gone Geliştiricisi Canlı Servis Oyunu Geliştiriyor

Umarız bu da iptal olmaz...

Verilen iş ilanı gösteriyor ki, Days Gone geliştiricisi canlı servis oyunu üzerinde çalışıyor. İlk olarak 2022 yılında detayları verilen oyun ile bağlantılı olduğu tahmin edilen ilanın detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Warner Bros.’tan Şaşırtan Açıklama: Oyun Yatırımları Değişiyor


Days Gone Geliştiricisi Canlı Servis Oyunu ile Karşımıza Çıkacak

Karşımıza son olarak Days Gone ile çıkmış olan SIE Bend Studio, uzun zamandır sessizliğini koruyor. Bildiğiniz gibi Days Gone 2 için düğmeye basılmış olsa da, ne yazık ki Sony Interactive Entertainment’tan yeşil ışık alamamışlardı. Bunun en büyük gerekçesi ise, sonradan toparlanmış olsa da kötü bir başlangıç yapmış olan halihazırdaki oyundu. Geçmişte Naughty Dog ile yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalıştığı söylentileri ile de karşımıza çıkan Days Gone geliştiricisi canlı servis oyunu üzerinde çalışıyormuş gibi görünüyor.

Days Gone Sony PlayStation İçin Bir Hayal Kırıklığıydı

Bir hatırlatma yapmak gerekirse SIE Bend Studio, geliştirmekte olduğu oyun hakkında 2022 yılında bizlere birtakım bilgiler sunmuştu. Öyle ki Days Gone dünyası üzerine kurulu, ama özgün bir fikri mülkiyet olacağı söylenmişti.

Yakın bir zaman önce ise verilen iş ilanı ile bu bilgiler örtüşmüş oldu. Stüdyonun resmi internet sayfasındaki ‘Baş Proje Yöneticisi, Oyun Geliştirme’ başlıklı iş ilanına göre, büyük bütçeli canlı servis oyunlarında deneyimli, liderlik rolünde bulunabilen ve oyun geliştirme deneyimi de olan bir ekip arkadaşı aranıyor. İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Elbette son dönemde canlı servis oyunları bir hayli eleştirmesinin yanı sıra, daimi olarak ayakta kalmayı başarabilen pek fazla oyun göremiyoruz. Bununla birlikte, yakın dönemde Naughty Dog stüdyosunun çok oyunculu canlı servis The Last of Us oyununun da iptal edildiğine şahit olmuştuk. Bakalım SIE Bend Studio tarafından geliştirilen bu oyunun akıbetinin ne olacağı büyük bir merak konusu oldu.

Exit mobile version