Days Gone Filmi Hazırlık Aşamasında Olabilir

Motorlu abimizin maceraları beyaz perdeye de gelecek gibi...

Days Gone filmi mi geliyor? Eğer Deadline sitesine yansıyan rapor teyit edilirse, izlenecekler listemize yeni bir ekleme yapacağız. Peki raporda nelerden bahsediliyor? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Dizisi Horizon 2074 Olarak Anılacak


Bildiğiniz gibi, sorunlu geçen uzun bir sürenin ardından, Uncharted filmini en nihayetinde beyaz perdede izleme şerefine nail olmuştu. Sony Interactive Entertainment bünyesindeki oyunların dizilere ve filmlere uyarlanması için kurulan PlayStation Productions çatısı altında yürütülen çalışmalarda, sırada The Last of Us, Horizon 2074, God of War ve Grand Turismo da var iken, şimdi de listeye Days Gone da eklenmiş gibi görünüyor.

Days-Gone-Video-Game-Movie-Sam-Heughan-SR

Days Gone Filmi Hazırlık Aşamasındaymış Gibi Görünüyor

Deadline sitesine yansıyan habere bakılırsa, Oscar ödüllerine aday gösterilen senarist Sheldon Turner (X-Men: First Class, Up in the Air ve The Longest Yard) tarafından senaryo hazırlığı sürdürülen projede Outlanders yıldızı Sam Heughan (The Spy Who Dumped Me ve Bloodshot) da yer alıyormuş. Her ne kadar rol ile ilgili bir detay bulunmuyor olsa da, yayınlanan raporlara göre başrol karakterimiz Deacon St. John’u canlandıracakmış. Bununla birlikte, Turner tarafından yazılan senaryonun da motosiklet filmleri için bir aşk koşması olacakmış.

Deadline sitesi, projenin Vendetta Productions çatısı altında Jennifer Klein ve Sheldon Turner ve PlayStation Production çatısı altında Asad Qizilbash ve Carter Swan tarafından olmak üzere ortaklaşa bir şekilde yürütüldüğü söyleniyor.

Şu an için Sony Interactive Entertainment, PlayStation Productions veya Vendetta Productions tarafından yapılmış bir açıklama yok. Ancak resmiyet kazanması durumunda, geri çevrilen devam oyunu sonrasında beyaz perdede izleyecek olmak güzel bir şey olabilir. Bakarsınız Days Gone 2 tekrardan gündeme gelebilir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Days Gone Konusu

Deacon St. John isimli bir karakterinin hikayesinin anlatıldığı Oregon eyaletinde geçen oyunda, yaşanan küresel bir salgın sonrasında insanlığın büyük bir bölümü Kaçıklar (Freakers) adı verilen bir türe dönüşüyor. Ana karakterimizi Deacon ise hayatta kalma mücadelesini sürdürürken, öldüğünü zannettiği eşinin halen hayatta olduğuna dair güçlü bir ihtimalin varlığını keşfediyor. Sonrasında ise onu bulmak için zorlu bir maceraya atılıyor.

 

Exit mobile version