Daredevil Spider-Man 2 Oyununa Gelebilir

Oyuna yeni bir isim daha dahil olacak gibi...

Oyun yönetmeni Brian Intihar tarafından söylenene bakılırsa, Daredevil Spider-Man 2 oyununa gelebilir. Hem de indirilebilir içerik olarak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Studios Rekoru Spider-Man 2 Oyununa Ait


PlayStation 5 için özel olarak çıkan Spider-Man 2, oldukça sağlam bir başlangıç yapmış ve ilk yirmi dört saatinde 2.5 milyon adet satarak PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu olma unvanını God of War: Ragnarök’ün ellerinden almıştı. Önümüzdeki dönemdeki satış performansı merak edilen oyun için yakın bir zaman önce yapılan röportajda ortaya çıkan bilgi, oyuncuları bir hayli heyecanlandırdı. Daredevil Spider-Man 2 oyununda karşımıza çıkabilir.

Daredevil Spider-Man 2 Oyununa Gelecek Mi?

Oyun yönetmeni Brian Intihar ile yapılan bir röportajda, kendisine oyunda keşfedilen Daredevil ile ilgili ipucu soruldu. Bu ipucunda, avukat Matt Murdock ve ortağı Foggy Nelson’ın New York şehrindeki bürolarının kapatılması ile ilgiliydi. Intihar, Daredevil karakterinin oyuna eklenip eklenmeyeceği hakkında net bir açıklama yapmaz iken, sadece beklemede kalmamızı söyledi.

PlayStation Studios Rekoru Spider-Man 2 Oyununa Ait

Hatırlayacağınız üzere Spider-Man oyununda Black Cat ve Hammerhead ile ilgili görevler vardı. Görünüşe göre bu listeye Daredevil da eklenecek. Elbette bunun için, yapılacak olan duyuruyu beklemekten başka çaremiz yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version