Cyberpunk 2077 Yeni Detaylar Geliyor! Resmi Açıklama

Yıllardır bekledik, 1 ay daha bekleriz.

Cyberpunk 2077 yeni detaylar ile ilgili resmi açıklama geldi. Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabından yayınlanan ve yılın oyun ödülleri prodüktörü ve yapımcısı Geoff Keighley‘den gelen bilgiler ışığında Haziran ayında Cyberpunk 2077 ile ilgili yepyeni ve ayrıntılı bir şeyler öğreneceğimiz kesinleşti. Henüz bir kaç saat önce atılan tweet ile alakalı tüm ayrıntılar ve Cyberpunk 2077 ile alakalı bilgiler haberimizin devamında.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Erteleme Alacak mı? Resmi Açıklama


Cyberpunk 2077 Yeni Detaylar Geliyor!

Geoff Keighley’in attığı tweet ile artık resmi olarak söyleyebiliriz ki 11 Haziran 2020 tarihinde düzenlenecek bir etkinlik ile Cyberpunk 2077 ile alakalı bir çok yeni bilgi edineceğiz. Night City Wire adı altında düzenlenecek bu etkinlik ile alakalı şuan için bildiklerimiz Cyberpunk 2077 ile alakalı olacağı, online olarak düzenleneceği ve 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olması.

Cyberpunk 2077 Yeni Detaylar

Bu bilgiler ışığında biz de heyecanla bu etkinliği beklemeye başladık. Önümüzdeki süreçte de Cyberpunk 2077 ile alakalı tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Etkinliğin gerçekleştiği tarihte de tüm ayrıntıları Türkçe olarak size aktarmayı planlıyoruz.

Cyberpunk 2077 ile İlgili Neler Biliyoruz?

Cyberpunk 2077, geliştiriciliğini ve yayımcılığını CD Projekt Red’in yaptığı rol yapma türündeki video oyunudur. 17 Eylül 2020’de Microsoft Windows, PlayStation 4, Stadia ve Xbox One için piyasaya sürülmesi planlanmaktadır.

Cyberpunk serisinden uyarlanan oyun, altı farklı bölgeye sahip distopik açık dünya olan Night City’de geçmektedir. Oyuncular, birinci şahıs bakış açısıyla oynayacakları oyunda bilgisayar korsanı, mekanik beceri, menzilli silah kullanımı ve yakın dövüş gibi seçeneklere sahip paralı asker V karakterini canlandıracak. Oyunu hem birilerini öldürerek hem de kimseyi öldürmeden bitirmek mümkün olacak.

Cyberpunk 2077, stüdyonun önceki oyunu The Witcher 3: Wild Hunt‘ın çalışan sayısından daha fazla, yaklaşık 500 kişiyle ve REDengine 4 kullanılarak geliştirilmiştir. Oyun için Polonya’nın Wrocław kentinde yeni bir bölüm açıldı ve geliştirme aşamasına yardımcı olması için Digital Scapes, Nvidia ve QLOC ile ortaklık kuruldu. Cyberpunk’ın yaratıcısı Mike Pondsmith danışman olarak görev almaktadır. Ayrıca aktör Keanu Reeves‘in oyunda bir rolü vardır.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X Geliyor!


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version