Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X Geliyor!

Aşık oldum.

Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberde Cyberpunk 2077 temalı bir Xbox One kontrolörüne ait detayları sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise aynı temaya sahip Xbox One X resmi olarak ortaya çıktı. Eğer aklınızda yeni bir konsol alma fikri varsa Cyberpunk 2077 temalı Xbox One X beklemenizi tavsiye ederim.


İlginizi Çekebilir: Türkiye’de Oyun Konsollarına Ek Vergi Kararı!


Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X Tanıtıldı!

Microsoft ve CD Projekt Red iş birliği ile üretilen konsol, Cyberpunk 2077 temalı bir tasarıma sahip. Tabii yalnızca konsol değil, konsola ait kontrolör ve konsolun satışa sunulduğu kutunun tasarımı da buna dahil.

Konsolun üzerindeki detaylara daha yakından göz atarsak lazer teknolojisi ile kazınmış özel yazıların ve sembollerin olduğunu görüyoruz. Buna ek olarak karanlıkta parlayan bazı yazıların daha olduğu görülüyor. Ayrıca oldukça şık bir hava katan bazı led aydınlatmalar da konsolda yer almakta.

Şöyle bir bakınca bu paketin yaratılan evrenin içerisinden fırlamış gibi hissettiriyor.

Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle olarak adlandırılan bu paket Haziran 2020 döneminde (adından da anlayabileceğiniz üzere) sınırlı stoklarla satışa sunulacak. Tabii şu aşamada ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ile ilgili bir yorum yapmak için oldukça erken.

Buna ek olarak paketin içerisinde Cyberpunk 2077 için bir ön sipariş kodu da yer alacak. Yayınlanan resmi videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Peki siz bu paketi beğendiniz mi, görüşleriniz neler? Hemen aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version