Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

Cyberpunk sistem gereksinimleri açıklaması en sonunda geldi!

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri neler? İşte CD Projekt RED’in yeni oyununu keyifli bir şekilde oynayabilmek için ihtiyaç duyduğunuz donanım bileşenleri!


İlginizi Çekebilir: İşte Xbox Series X Türkiye Fiyatı!


Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Hemen aşağıda Cyberpunk 2077 için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Tabii ki akıcı bir performans için bu şartların daha üstünde bir sisteme sahip olmanız size avantaj sağlayacaktır.

cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri resmi

Cyberpunk 2077 Minimum Sistem Gereksinimleri Neler?

Cyberpunk 2077 Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Cyberpunk 2077’yi 1080p çözünürlükte akıcı bir şekilde çalıştırabilmek adına NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB ya da AMD Radeon R9 Fury ekran kartına ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca önerilen sistem gereksinimlerine ulaşmak için 12 GB RAM ve Intel Core i7 / AMD Ryzen 3 işlemciye ihtiyacınız olacak. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ise 1080p çözünürlükte 30 FPS üzerine odaklanıyor.

Cyberpunk 2077 Konusu

Daha önce karşımıza The Witcher serisiyle çıkan ve yakaladığı başarı ile rüştünü ispat eden CD Projekt tarafından geliştirilen oyun, yayınladığı son videolar ile ilgili iyice üzerine çekmişti.

Night City, Kaliforniya bölgesinde geçen ve oyunculara distopik bir şehirde gireceğimiz maceraları anlatacak olan Cyberpunk 2077, şehrin farklı katmanları üzerine kurulmuş bir oyun olarak tanıtılmıştı. İç içe geçmiş olan Night City’de, her biri kendine özgü sosyo-ekonomik alanlara ayrılmış altı farklı katman olacağı dile getirilmişti.

Acımasız çeteler, zengin banliyöler, kurumsallaşmış dev suç örgütleri, bilgisayar korsanları, transhümanist idealler, yolsuzluk ve neredeyse her şeyin kör edici neonlar ile bir araya geldiği Cyberpunk 2077, bütün oyuncuları kendine çekmeyi başarmıştı.

Cyberpunk 2077 oyuncularının ise V adı verilen serbest bir paralı asker rolüne bürünecekleri aktarılmıştı. Birinci kişi bakış açısı ile oynadığımız yapım boyunca, V’nin Night City’nin sınırlarında gezeceği maceralarda yer alacağımız belirtilmişti.

V, teknolojik olarak geliştirilmiş gövde modifikasyonları, fiziksel güçlendirmeler, her birinde ayrı ayrı uzmanlaştığı silah kullanımları ve farklı özellikleri ile oyunculara farklı detaylar sunmayı vaat ediyordu.

Hikayesi, oynanışı ve görselliği ile çok yüksek puanlar alacağı şimdiden belli olan Cyberpunk 2077‘nin PC, PS4, Xbox One ve Google Stadia platformlarında oynanabileceği de söylenenler arasında kendine yer bulmuştu.


Peki siz Cyberpunk 2077 hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyun hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version