Cyberpunk 2077 PS5 ve Series X Çıkış Tarihi Açıklandı

Cyberpunk 2077'nin PS5 ve Series X Sürümü Ne Zaman Çıkacak?

CD Projekt Red tarafından yapılan açıklamalarla birlikte Cyberpunk 2077 PS5 ve Series X çıkış tarihi belli oldu. Peki ama oyunun yeni nesil konsollara uyarlanmış sürümü ne zaman satışa sunulacak?


Ana Konu: Cyberpunk 2077 İncelemesi


Geçtiğimiz haftalarda çıkış yapan ve o zamandan bugüne kadar pek çok sorunla baş eden Cyberpunk 2077, şu anda halihazırda yeni nesil oyun konsollarında da oynanabiliyor.

Öte taraftan PlayStation 5’te ya da Xbox Series X’te oynadığınız Cyberpunk 2077, aslında PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen sürümün ta kendisi. Yani oyuncular, geriye uyumluluk özelliklerinden faydalanarak bu oyunu oynuyor diyebiliriz.

Peki ama yeni nesil konsolların gelişmiş özelliklerinden faydalanabilmenize olanak sunacak olan optimize edilmiş sürüm ne zaman satışa sunulacak? Geliştirici şirket, merak edilen bu konuya değindi.

Cyberpunk 2077 İnceleme

Cyberpunk 2077 PS5 / Series X Sürümü Ne Zaman Çıkacak?

CD Projekt Red tarafından 13 Ocak tarihinde yayınlanan yol haritası, her şeyin umdukları gibi gitmesi durumunda, oyunun yeni nesil konsollara optimize edilmiş sürümünün 2021 yılının ikinci yarısında çıkacağını işaret ediyor.

Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollarda nasıl olacağını tahmin etmek şu an için zor ancak CD Projekt Red, “Yeni nesil konsollarda daha iyi görünecek.” şeklinde bir açıklama yaptı.

E zaten bunu biliyorduk.

Bu noktada artan kare hızlarından, gelişmiş yükleme sürelerine kadar bir dizi iyileştirme ile karşılaşmak şaşırtıcı olmayacaktır. Ayrıca grafiklerin de, bilgisayardaki grafiklere benzemesini umuyor ve bekliyorum.


Cyberpunk 2077 İndir


Mevcut nesil konsollara göz attığımızda düşük kare hızları ve bulanık grafikler oyunu oynamayı gerçekten de zorlaştırıyor ve bazı durumlarda temelde oynanamaz oluyor.

Bu sürümleri yeni nesil konsollarda oynayanlar daha kararlı kare hızları alıyorlar ancak oyun, kesinlikle yeni nesil bir oyun gibi gözükmüyor. Dokular ve karakter modelleri eski nesil oyunları andırıyor ve bilgisayardaki sürümün yanından dahi geçemiyor.

Peki siz yapılan bu açıklamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Cyberpunk 2077 yeni nesil oyun konsollarında nasıl görünecek? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version