Cyberpunk 2077 PS Store Çıkış Tarihi için Açıklama!

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru satışa sunulan ve o zamandan bu yana eleştiri oklarının hedefinde yer alan Cyberpunk 2077 PS Store için ne zaman aktif hale gelecek? CD Projekt Red, merak edilen konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu.


Benzer İçerik: Cyberpunk 2077 için Çıplak Mod Yayınlandı


Cyberpunk 2077 PS Store için Ne Zaman Yayınlanacak?

Yaşanan optimizasyon sorunlarının ardından tüm kullanıcılar için iade süreci başlatan CD Projekt Red, bazı önemli sorunlarla karşı karşıya kalmıştı. Özellikle PS4 kullanıcılarının ciddi sorunlar yaşadığını gören Sony, söz konusu oyunu belirsiz bir süre için PS Store üzerinden erişime kapatmıştı.

Patch 1.2 ile birlikte oyunun önemli sorunlarının ciddi bir kısmı ortadan kalkmış olsa da, PS Store için hala net bir açıklama bulunmuyor. Buna karşın geçtiğimiz dakikalarda yapılan bazı yeni duyurular, merak ettiğiniz bu konuya ışık tutuyor olabilir.

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red, yatırımcı konferansı sırasında yaptığı açıklamalarda, PS Store’a dönüş yapabilmeleri için bazı koşulları yerine getirmeleri gerektiğini vurguladı. Tabii ki bu koşulların neler olduğu, şu an için bizlerle paylaşılmadı.

Yine de şirket, sürecin ortalarında olduklarını ve sona yaklaştıklarını belirtti.

Yani birkaç ay gibi kısa bir süre içerisinde Cyberpunk 2077’nin PlayStation Store üzerinde listelenmesini beklememizde herhangi bir sakınca yok gibi gözüküyor. Yine de net bir takvimin olmadığını hatırlatmakta da fayda var.


Yeni gelişmeler oldukça sizleri bilgilendireceğiz ve süreçten haberdar edeceğiz. Peki sizce oyun ne zaman dijital mağazaya geri dönecek? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version