Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi

Ana oyuna sahip olanlar da üzülmeyecek...

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri Gösterildi

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty yeni oynanış özellikleri, CD Projekt RED tarafından yayınlanan yeni fragman ile ortaya çıktı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı Yayını Sırasında Gösterilenler


Cyberpunk 2077 genişleme paketi, 26 Eylül 2023 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bir kez daha V rolünde olup, bu defa casuslar ve siyasi entrika dünyasına dalış yapacağız. Yanımızda Idris Elba tarafından canlandırılan Solomon Reed de olacak.

GamesCom 2023 Açılış Gecesi Canlı yayını sırasında karşımıza çıkan Phantom Liberty, oynanış tasarımcısı Yuliia Pryimak tarafından verilen bilgiler ile genişleme paketi ve 2.0 versiyonlu güncelleme ile bizleri nelerin beklediğine dair yeni detaylar sunuldu.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Oynanış Özellikleri

Yeni yetenek ağacı ile ustalaşacağımız yeni oynanış stillerinin olacağı güçlü yetenekler sunacak. Bu sayede, eşsiz karakter oluşturabilmek mümkün olacak.

Dogtown isimli yeni bölge ile dinamik etkinlikler ve görevlerin yanı sıra, aksiyon dolu kısa süreli işler, kıyafet eşyaları, silahlar, siber yazılım ve çok daha fazlası bizi bekleyecek. Yeniden tasarlanmış olan takviye sistemi ile oynanışa büyük etkisi olacak seçenekler ve düşmanlarımızı farklı şekillerde bertaraf edebileceğimiz yeni takviyeler ile gelecek. Düşman yapay zekası da iyileştirilecekmiş.

Bizleri bekleyecek olan bir diğer büyük revizyon ile polisler üzerine olacak. Yapay zekanın iyileştirilmesi ile NCPD birimleri eylemlerimize daha gerçekçi reaksiyon gösterecekmiş. Mesela bizi durdurmak adına yola barikat kurmak ve çarparak yoldan çıkartmaya çalışmak gibi. Polislerin yanı sıra sürüş mekanikleri de elden geçirilecek ve araç sürerken ateş edebilecek ve düşman araçlarının sistemlerine kendi aracımızdan veya motosikletimizden sızabileceğiz.

Son olarak, CD Projekt RED tarafından açıklanan tüm bu yenilikler 2.0 versiyonlu güncelleme ile ana oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına da eklenecek.

Exit mobile version