Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Yayınlandı: İşte Yenilikler

Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi Yenilikleri

CD Projekt Red tarafından sözü edilen ana güncellemelerden ikincisi, Cyberpunk 2077 Patch 1.2 geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Peki ama Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi hangi yeniliklerle birlikte geliyor?


İlgili İçerik: Cyberpunk 1.1 Güncellemesi Neler Sunmuştu?


Cyberpunk 2077 için yayınlanan Patch 1.2, şu andan itibaren hem konsollar hem de bilgisayarlar için indirilebilir durumda. Çeşitli sorunlara odaklanan bu güncelleme, daha sonraki ana ve ara güncellemeler ile desteklenecek.

Patch 1.2 güncellemesi ile yüzlerce yenilik sunulduğu için, her birini burada listelememiz pek de mümkün değil. Eğer siz tam listeye ulaşmak isterseniz buradaki yazıya göz atabilirsiniz. Ayrıca öne çıkan bazı yenilikleri de sizler için aşağıda listelemeyi ihmal etmedik.

Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Yenilikleri Neler?

Cyberpunk 2077 Patch 1.2 / Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi

Tabii ki burayı çok fazla meşgul etmemek adına bütün düzeltmeleri ve yenilikleri bir araya getirmedik ancak yeni güncellemede odaklanılan pek çok sorunun bulunduğunu söyleyebilirim. Nitekim detaylı bilgi almak için Cyberpunk 2077’nin resmi internet sitesinde yayınlanan blog içeriğine göz atmayı isteyebilirsiniz.

PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, PlayStation 5, PlayStation 5 Digital, Xbox One, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series S, Xbox Series X, PC ve Stadia kullanıcıları hemen şu an yeni güncellemeyi indirebilirler. Kademeli dağıtım politikasının gereği olarak güncellemeyi henüz görmüyorsanız, endişeye kapılmayın ve birkaç saat sonra tekrar kontrol edin.

Exit mobile version