Cyberpunk 2077 için 18 Farklı DLC Listelendi!

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bazı sızıntılarla birlikte Cyberpunk 2077 DLC Listesi ortaya çıkmış olabilir. Peki bu sızıntı bizlere neler söylüyor ve bu konuda heyecanlanmalı mıyız?


İlgili İçerik: Cyberpunk 2077 İncelemesi


Geçtiğimiz yıl boyunca oyun dünyasını kasıp kavuran ve aynı hızda geri plana atılan Cyberpunk 2077, şu sıralar çeşitli güncellemeler ile sorunları ortadan kaldırmaya odaklanıyor.

Tabii ki hızlı yükselen ve hızlı düşen bu popülarite CD Projekt Red için pek de iyi bir durum değil ve geliştirici şirketin bu konuda çeşitli adımlar atmak istediğini görüyoruz.

Cyberpunk 2077 DLC Listesi

Cyberpunk 2077 İnceleme

Bir Reddit kullanıcısı olan PricklyAssassins tarafından ortaya çıkarılan ilk liste, temelde Epic Games Store üzerinden edinilmiş gibi gözüküyor. İlk başta on sekiz farklı DLC’den oluşan bu liste, daha sonrasında güncellendi ve on tane DLC olacak şekilde yeniden yapılandırıldı.

Hatta aynı sızıntılar kapsamında Epic Games’in Cyberpunk 2077 için ayırdığı sunucunun 100 GB’dan 500 GB’a yükseltildiği de gözlemleniyor. Epic Games, oyunlar için ayırdıkları sunucularını genellikle yeni içeriklerden birkaç hafta ya da ay önce güncelliyor.

Yine aynı sızıntıdan yola çıktığımızda DLC’lerin önemli bir kısmının tamamen ücretsiz olacağını ancak aralarında birkaç tanesinin ücretli bir şekilde satışa sunulacağını görüyoruz.


İlgili İçerik: Cyberpunk 2077 Çıplak Mod Yayınlandı!


Tabii ki bulunduğumuz noktada bu DLC’lerin hangi isimle, ne zaman, ne kadara satışa sunulacağı gibi detaylara hakim değiliz. Tüm bu nedenlerden ötürü söz konusu sızıntıya karşı mesafeli yaklaşmamız da faydalı olacaktır.

Yani tüm sızıntılarda olduğu gibi bu sızıntıyı da ‘hadi umarım’ tadında almak en doğrusu olacaktır. Konu hakkında CD Projekt Red’e ulaştık ve bununla ilgili bir şey duyarsak yazıyı güncelleyeceğiz.

Exit mobile version