Cyberpunk 2077 Canlı Aksiyon Projesi Duyuruldu

Bakalım dizi mi olacak, yoksa film mi?

Son dönemde epey sükse yapmış olan Cyberpunk 2077 canlı aksiyon projesi ile de karşımıza çıkacak. Görünüşe göre CD Projekt RED, oyuna dair her şeyden gelir elde etmek istiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Devam Oyunu İçin Çalışmalar Başlıyor


Bugün itibarıyla yapılan duyuruya göre Polonya menşeli stüdyo, Cyberpunk 2077 canlı aksiyon projesi için bağımsız küresel medya şirketi Anonymous Content ile iş birliğine gitti. Televizyon sorumlusu Garret Kemble, geliştirme yöneticisi Ryan Schwartz ve yaratıcı yönetmen David Levine ile doğrudan birlikte çalışılıyor.

Cyberpunk 2077 Canlı Aksiyon Projesi Geliyor

Anonymous Content, bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) ve Mr. Robot filmlerinin de yapımcılığını üstlenmişti. Söylenene göre, oyunda bize sunulan hikayeden farklı bir dünyanın oluşturulacağı projenin geliştirilme safhasının epey başlarındalarmış ve senarist arayışı sürüyormuş.

Cyberpunk 2077 CD Projekt RED Şirketine Değer Kaybettirdi

Ortaya çıkartılacak olan şeyin bir dizi mi yoksa film mi olacağı bilinmez iken, oyundaki Johnny Silverhand karakterine hayat veren Keanu Reeves’in de projede yer alıp almayacağı da belli değil.

Özellikle genç neslin severek takip ettiği ve ‘live-action’ olarak da bilinen canlı aksiyon uyarlamaları, son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkıyor. Büyük stüdyoların hedefindeki uyarlamaların sayısı her geçen gün daha da artıyor.

Exit mobile version