Cyberpunk 2077 Araç Türlerine Derinlemesine Bakış!

Sen istiyor Porsche? O zaman alacak Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 Araç Türleri

CD Projekt RED, Kasım ayında çıkışını gerçekleştirecek olan Cyberpunk 2077‘den yeni detaylar paylaşmaya devam ediyor. Paylaşılan yeni detaylara göre Cyberpunk 2077 içerisinde birçok araç tipi ve sınıfını barındırıyor olacak. Evet buna Porsche’de dahil. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Çalışanları Haftanın Altı Günü İş Başında!


Cyberpunk 2077 Araç Türleri

CD Projekt RED, Kasım ayında çıkışını gerçekleştirecek olan Cyberpunk 2077’den yeni detaylar paylaşmaya devam ediyor. Oyunda Ekonomi, E Segmenti, Ağır İş, Spor ve Hiper olmak üzere toplam 5 farklı sınıf yer alıyor. Gerçek hayatta olduğu gibi bu araçlara erişim de kolay olmayacak. Özellikle Hiper sınıfı sokaklarda pek rastlayacağınız türden değil.

Tüm arabalar ve motosikletler detaylı ve kendine has bir tasarıma sahip. Buna ek her aracın kendine has bir sürüş stili olacak. Ağır İş araçları ile durdurulmaz mı olmak istiyorsunuz? Spor arabalar ile hava atmak ve insanları etkilemek mi? Seçim sizin! 2077 açık ve yaşayan dünyası ile derin bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Peki ya 1977 model Porsche 911 mevzusu? Oyunda yer alan araçlar lisanssız olmaları ile beraber tasarımsal açıdan tanıdık araçların simalarını üzerlerinde taşıyor. Porsche ise özel anlaşma dahilinde oyuna bire bir aktarılacak ve kullanılabilecek. Hemen yukarıdan Türkçe alt yazılı tanıtım videosuna erişebilir ve sınıflar hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Cyberpunk 2077 19 Kasım’da Türkçe alt yazı seçeneğiyle PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkışını gerçekleştirmiş olacak.

Daha önce karşımıza The Witcher serisiyle çıkan ve yakaladığı başarı ile kendini ispat eden CD Projekt tarafından geliştirilen yeni oyun, yayınlanan son videolar ile ilgiyi iyice üzerine çekti. Night City, Kaliforniya bölgesinde geçen ve oyunculara distopik maceralara sokacak bir düzen üzerine kurulu.

İç içe geçmiş Night City’de, her biri kendine özgü sosyo-ekonomik alanlara ayrılmış altı farklı katman olacağı dile getirilmekte. Acımasız çeteler, zengin banliyöler, kurumsallaşmış dev suç örgütleri, bilgisayar korsanları, transhümanist idealler, yolsuzluk ve neredeyse her şeyin kör edici neonlar ile bir araya geldiği oyun, bütün oyuncuları kendine çekmeyi başardı.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version