Cyberpunk 2077 2.0 Güncelleme Tarihi Açıklandı

Geri sayım başlasın!

Cyberpunk 2077 2.0 Güncelleme Tarihi Açıklandı

CD Projekt RED tarafından gerçekleştirilen Night City Wire sunumu ile Cyberpunk 2077 2.0 güncelleme tarihi sonunda netlik kazandı. Önümüzde yedi günlük bir süre var. Ayrıca yeni bir sinematik fragman ve Cyberpunk 2077 Build Planner aracı da yayınlandı.


İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 2.0 Güncellemesi İçin Geliştiriciden Uyarı


Cyberpunk 2077 2.0 Güncelleme Tarihi Ne Zaman?

Bilhassa son günlerde karşımıza daha da sık çıkan Cyberpunk 2077 2.0 güncelleme tarihi bir süredir belli değildi. Ama Phatom Liberty genişlemesinin 26 Eylül 2023 Salı günü yayınlancağını göz önünde bulundurduğumuzda, devasa güncelleme için belirlenen tarihi de az çok tahmin edebilirdik. CD Projekt RED ise bugün gerçekleştirdiği yeni Night City Wire yayını ile belirlenen tarihi 21 Eylül 2023 olarak açıkladı.

Phantom Liberty yıldızı Idris Elba katılımı ile Cyberpunk 2077 üzerine sohbetin yanı sıra yeni haberlerin ve duyuruların da merkezde olduğu sunum, yaklaşık kırk dakikalık bir uzunluktaydı. Açılış ise etkileyici bir sinematik fragman ile yapıldı.

Genişleme paketindeki olayların yedi yıl öncesi ile başlayan fragmanda, NUSA ajanı Solomon Reed karakterini Night City ile vedalaşır iken görüyoruz. Ne var ki kısa süre içerisinde çırağı Song So Mi (Songbird)’nin bilinmeyen bir gerekçe ile ihanetine uğruyor ve ölüme terk ediliyor.

Sonrasında ise yedi yıllık bir zaman atlamasının ardından, bu defa NUSA başkanı Rosalind Myers olarak karşımıza çıkıyor. Kısa bir süre sonra, içinde bulunduğu araç vuruluyor ve Dogtown (Türkçe adıyla İtyaka) bölgesine düşüyor. Yaşanan bu olay karşısında Solomon Reed harekete geçiriliyor ve NUSA başkanını kurtarması için görevlendiriliyor.

Sunumun sonraki safhasında, Idris Elba hem röportaj hem de fragmanın analizi sırasında canlandırdığı karakter üzerine yorumlarını aktarıyor.

Sunumda ayrıca oyun yönetmeni Gabe Amatangelo tarafından yeni elementler ve oynanış ile ilgili değişiklikler üzerinde daha fazla detay açıklanıyor. Revizyondan geçirilmiş takviyeler ve yetenek ağaçları üzerinde konuşan Amatangelo, Phantom Liberty genişlemesine özel olacak yeni Relic yetenek ağacına değinmeden de geçmiyor.

CD Projekt RED oynanış tasarımcılarının favori karakter yapılarını paylaştıkları kısa videoların yanı sıra, tarayıcı üzerinden ücretsiz olarak kendi karakteriniz yapınızı oluşturabileceğiniz ve planlayabileceğiniz Cyberpunk 2077 Build Planner aracı da yayınlandı. Phatom Liberty genişlemesindeki Relic yetenek ağacının da bulunduğu araca buradan ulaşabilirsiniz.

2.0 versiyonlu güncelleme elden geçirilmiş yetenek ağaçları, takviyeler, siber yazılım ve siber yazılım kapasitesi, eşyalar, yağmalama ve üretim, polis sistemi ve radyo istasyonlarına ve sürüş mekaniklerine ek olarak, araçtan inmeden savaşabilme ve kovalamaca sekansları, yapay zeka geliştirmeleri ve kullanıcı arayüzü ve deneyimi değişiklikleri, düşman araçlarının sistemlerine kendi aracımızdan veya motosikletimizden sızabilme ve daha pek çok yenilik ile gelecek.

Exit mobile version