CS:GO Prime Status Zamlandı! İşte Yeni Fiyatı

Yeni oyun öncesi bir zam daha görebiliriz...

Bir zam haberiyle daha karşınızdayız. Valve tarafından alınan karar ile CS:GO Prime Status zamlandı. Peki abonelik hizmetinin güncel fiyatı ne oldu? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam’in Game Notes Özelliği Sonunda Geldi


Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu bulunan ve eSpor etkinliklerinin vazgeçilmezi olan Counter-Strike Global Offensive, hem eş zamanlı hem de aylık oyuncu sayısı rekoru rekorları kırar iken, aynı zamanda da hile sorunlarıyla da gündeme geliyordu. 2016 yılında buna kalıcı bir çözüm getirmeyi hedeflemiş olan Valve, Prime Status abonelik ve Prime eşleşme sistemini getirmişti. Bu elbette ilk etapta oyuncu sayısında ciddi bir düşüş yaşanmış olsa da, kısa sürede toparlanmayı görmüştük.

csgoya-beklenmeyen-zam-geldi-prime-statusa-100-zam-geldi

Prime Status aboneleri, sadece kendileri gibi Prime Status abonesi olanlar ile eşleşebildikleri için hile yapan oyuncular ile karşılaşma olasılığı da en düşük seviyeye iniyor. Ayrıca bu aboneliği olmayan oyuncular da ne eşya düşürebiliyorlar ne de pazarı kullanabiliyorlar.

CS:GO Prime Status Zamlandı

Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile Prime Status aboneliği de zamlananlar kervanına katıldı. 249 TL olan abonelik fiyatı, bugünün zammı ile 274.95 TL oldu. Ne var ki Counter-Strike 2 oyununun çıkışı ile bir zam daha göreceğimiz tahmin ediliyor. Yani aklınızda Prime Status almak var ise, yeni oyunun çıkışına bırakmamanız sizin yararınıza olabilir.

Exit mobile version