CS-GO ve CS2 İçin Marka Tescili Başvurusu Yapıldı

Resmi duyuru ne zaman?

CS-GO ve CS2 İçin Marka Tescili Başvurusu Yapıldı

Geçtiğimiz hafta içerisinde yaşanan yeni bir gelişmeye göre Valve, CS-GO ve CS2 için marka tescili başvurusu yapmış. Görünüşe göre resmi duyuruya epey yakınız. Ancak her şeye rağmen, açık bir kapı bırakmakta fayda var. Son yaşanan gelişmeye dair detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Steam Mağazası Game Notes Özelliği Kazanacak Gibi


İlk olarak bu ayın başlarında NVIDIA tarafından yayınlanan ekran kartı sürücüsünde, ‘csgos2.exe’ ve ‘cs2.exe’ olmak üzere fark edilen iki farklı uygulama ile ya Counter-Strike 2 ya da Source 2 motoruna taşınacak olan Counter-Strike: Global Offensive üzerinde çalışıldığı düşünülmüştü. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından, benzer şekilde sızıntılar Dota 2 oyununun kodlarında ve SteamDB veri tabanında da karşımıza çıktı.

Valve, CS-GO ve CS2 İçin Marka Tescili Başvurusu Yaptı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan yeni bir gelişmeye bakılırsa, marka tescili için başvuruda da bulunulmuş. aquaismissing isimli Twitter kullanıcısı tarafından yapılan paylaşımda, Valve şirketi tarafından 14 Mart 2023 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi üzerinden cs2 için yapılan başvuru sonrasında tescillenme aşamasına geçilmiş olduğu görülüyor.

Bu paylaşımın hemen altındaki bir başka paylaşım ise görselde yer alan başvurular hakkında biraz daha detay edinmemizi sağlıyor. Muhtemelen resmi duyuru için tescillenme işleminin tamamlanması bekleniyor.

Bakalım bu gizem perdesi aralandığında, karşımıza Counter-Strike 2 mi yoksa Source 2 ile yenilenmiş Counter-Strike: Global Offensive mi çıkacak? Bu noktada, Valve şirketinin Dota 2 oyununu sonradan Source 2 motoruna geçirdiğini göz önünde bulunduracak olursak, Counter-Strike: Global Offensive için de bu yönde bir değişimi ihtimali daha ağır basıyor ve haliyle görsel anlamda önemli bir değişim ile karşılaşacağız. İşin aslını öğrenmek için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor. Elbette öncesinde bir sürpriz sızıntı ile daha karşılaşmazsak.

Exit mobile version