CS:GO Sistem Gereksinimleri

CS:GO Minimum ve Önerilen Sistem Gereksinimleri Neler?

Counter-Strike: Global Offensive Sistem Gereksinimleri – CS:GO oynamak için hazır mısınız? Peki ya bilgisayarınız hazır mı? Hemen aşağıdaki listemizden CS:GO Sistem Gereksinimleri hakkında merak edilen tüm detayları bir arada bulabilirsiniz.


İlgili İçerik: GTA V Sistem Gereksinimleri


CS:GO Sistem Gereksinimleri Neler?

Hemen aşağıda Counter-Strike: Global Offensive için oluşturulan minimum sistem gereksinimleri ve önerilen sistem gereksinimleri listesini bulabilirsiniz. Tabii ki akıcı bir performans için bu şartların daha üstünde bir sisteme sahip olmanız size avantaj sağlayacaktır.

CS:GO Minimum Sistem Gereksinimi Nedir?

CS:GO Önerilen Sistem Gereksinimi Nedir?

Valve, Counter-Strike: Global Offensive’in yalnızca minimum sistem gereksinimlerini paylaşıyor ancak oyunu 1080p çözünürlükte akıcı 60 fps oynayabilmek için Intel Core i5 7400 ya da AMD Ryzen 3 2200G işlemciye, Nvidia GTX 1050 ya da eş değer AMD ekran kartına ve 8 GB RAM’e ihtiyaç duyacaksınız. Ayrıca en az 15 GB boş depolama alanının bulunması gerektiğini de unutmayın.

CS:GO Hakkında

Counter-Strike Global Offensive, yirmi yılı aşkın süredir hayatımızda yer edinen takım tabanlı aksiyon oyunu serisi CS’nin en yeni ve en modern sürümü olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni oyun; yeni haritalar, yeni silahlar ve yeni oyun modları içeriyor. Buna ek olarak klasik Counter Strike içeriğinden aşina olduğumuz de_dust2 benzeri haritaları da saklıyor.


CS:GO İndir


CS:GO şu aşamada iki farklı satın alma seçeneğine sahip:

Bunlardan ilki tamamen ücretsiz sürüm. Bu pakete sahip olursanız oyunu ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz ancak belirli bir seviyeye kadar güvenilir hesap rozeti kazanamıyorsunuz ve bu da karşınızdaki kişilerde hile olması ihtimalini artırıyor.

Bunlardan diğeri ise Prime Status Upgrade olarak adlandırılıyor ve bu paket 77,50 TL fiyat etiketine sahip. Seçkin Hesap olarak adlandırılan bu hesaplar, yalnızca Seçkin Hesap durumuna sahip kişilerle eşleştiriliyor ve bu hesaba özel öğeleri ve silah kasalarını alabiliyorlar.

Exit mobile version