Crime Boss: Rockay City Oynanış Videosu

Şehrin yeni suç patronu geliyor!

Crime Boss Rockay City Oynanış Videosu

Geçtiğimiz hafta duyurulan Crime Boss: Rockay City oynanış videosu ve sistem gereksinimleri ile de karşımızda. Haberimizin içeriğinde, bizi nasıl bir oyunun beklediğine göz atabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2022 Duyuruları ve Yeni Haberler


505 Games ve Epic Games ortaklığında INGAME STUDIOS tarafından geliştirilmekte olan Crime Boss: Rockay City, The Game Awards 2022 sırasında duyurulmuştu. Michael Madsen, Kim Basinger, Damien Pitier, Danny Trejo, Danny Glover ve Chuch Norris gibi ünlü oyuncuların bulunduğu kadrosu ile dikkat çeken oyun, 28 Mart 2023 tarihinde Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulduktan bir süre sonra PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak.

Eski suç patronunun ölümünün ardından pek çok adayım bayrağı devralmak için amansız bir mücadeleye girdiği Crime Boss: Rockay City, tek kişi veya PvE olarak oynanabiliyor. Biz ise nakit paradan uyuşturucuya, paha biçilemez eserlere kadar pek çok şeyi araklayabileceğiz. Hedefimiz ise şehrin yeni suç patronu olmak.

6 Dakikalık Crime Boss: Rockay City Oynanış Videosu

Resmi duyuru sonrasında, oyunun ilk oynanış videosu ve sistem gereksinimleri de ortaya çıktı. En aşağı Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1600 işlemcili 16 GB bellekli, NVIDIA GeForce GTX 1650 veya AMD Radeon RX 570 ekran kartının gerekli olacağı Crime Boss: Rockay City, ne yazık ki şimdilik Türkçe dil desteği içermiyor.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version