Crime Boss: Rockay City’nin Konsollara Çıkış Dönemi Netleşti

Şimdilik net bir tarih yok ama...

Digital Bros. tarafından yapılan açıklama ile Crime Boss: Rockay City‘nin konsollara çıkış dönemi belli oldu. Yıldızlar geçidi kadrosu ile dikkat çeken oyuna PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcıları ne zaman erişebilecekler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Crime Boss: Rockay City Oynanış Videosu


505 Games ve Epic Games ortaklığında INGAME STUDIOS tarafından PC (Epic Games Store), PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, The Game Awards 2022 şovunda duyurulmuştu. Michael Madsen, Kim Basinger, Damien Pitier, Danny Trejo, Danny Glover ve Chuch Norris gibi ünlü oyuncuların bulunduğu kadrosu ile dikkat çeken Crime Boss: Rockay City için, 28 Mart 2023 tarihinde Epic Games Store üzerinden PC için satışa sunulduktan bir süre sonra PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacağı söylenmişti.

Crime Boss: Rockay City’nin Konsollara Çıkış Dönemi Ortaya Çıktı

Mevcut nesil konsollara ne zaman çıkacağı merak edilen oyun için, 505 Games çatı şirketi Digital Bros. tarafından yarı yıl finansal raporunun içeriğinde bir açıklama yapıldı. Söylenene göre Crime Boss: Rockay City, 2023 yılının Haziran ayı içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series kullanıcılarıyla da buluşacak. Öte yandan, Epic Games Store versiyonu ise 2024 yılının Haziran ayına kadar mağazaya özel olarak satılacak ve sonrasında Steam kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

Eski suç patronunun ölümünün ardından pek çok adayım bayrağı devralmak için amansız bir mücadeleye girdiği Crime Boss: Rockay City, tek kişi veya PvE olarak oynanabiliyor. Biz ise nakit paradan uyuşturucuya, paha biçilemez eserlere kadar pek çok şeyi araklayabileceğiz. Hedefimiz ise şehrin yeni suç patronu olmak.

AA1841hI

Crime Boss: Rockay City Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version