Crash Team Rumble Çıkış Tarihi Duyuruldu

MOBA oyunu ile ilgili yeni detaylar da orta çıktı...

Crash Team Rumble Çıkış Tarihi Duyuruldu

Activision tarafından yapılan duyuru ile Crash Team Rumble çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Markaya farklı bir hava vermesi beklenen MOBA (Çok Oyunculu Çevrimiçi Savaş Arenası) oyunu, aynı zamanda ön-siparişe açıldı ve iki farklı sürümü de duyuruldu. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: System Shock Remake Çıkış Tarihi Ertelendi


Crash Team Rumble Çıkış Tarihi

Crash serisinin yeni üyesi Crash Team Rumble, The Game Awards 2022 şovunda duyurulmuştu. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için Toys for Bob tarafından geliştirilmekte olan MOBA türündeki oyun, Activision tarafından yapılan duyuru ile 20 Haziran 2023 tarihinde satışa sunulacak.

Halihazırda satışa sunulmuş olan oyunu ön-sipariş ile satın almanız durumunda, 20 – 24 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kapalı beta testine katılımda bulunabilmeniz mümkün olacak. Seçilebilir üç harita üzerinde, Coco, Crash, Dingodile, Neo Cortex ve Tawna karakterlerini kontrol edeceğiz.

Çıkış tarih ve ön-siparişe ek olarak, iki farklı sürüm de ortaya çıktı. Bunlardan standart olanı, sezonluk etkinlikler ve zaman sınırlı modlara ve ücretli Battle Pass için Tier 1 kilidini açacak. Deluxe sürüm ise ilk sezonun yirmi beş aşamasının kilidini ve Tier 2 kilidini açacak. Buna ek olarak, sekiz Blocky karakter görünümü, şapka, sırt çantası ve skor efekti, pikselleştirilmiş gölge, oyun içi zafer müziği Get On My Level ve eşsiz bir afiş içeren Digital Proto Pack içeriği de bulunacak.

Crash, Coco, Doctor Neo Cortex, Tawna ve diğer pek çok karakterin seçilebilir olacağı ve çapraz platform desteğinin de sunulacağı oyunun oynanışına göre en fazla Wumpa meyvesini toplayan tarafın kupayı kaldıracak. Elbette bunu yaparken rakip takıma da dikkat etmemiz gerekecek.

Her bir karakterin kendisine özgü gücü, kişiliği ve oynanış stili olacak. Haliyle bu da oynanışta bolca çeşitlilik anlamına geliyor. Zafere giden yolda da kaymak, ortalığı kırıp dökmek ve hoplayıp zıplamak dahil her şeyi yapmamız gerekecek. Diğer bir deyişle, stratejik elementlerin olacağı bir oyun bizi bekliyor.

Bu zamana kadar hep aşina olduğumuz Crash oyunlarıyla karşılaştığımız için Crash Team Rumble elbette ilginç, ama çok oyunculu oyunların hiç olmadığı kadar ilgi gördüğünü de göz önünde bulundurduğumuzda yerinde bir tercih oldu diyebiliriz. Elbette bunu oyun satışa sunulduğunda daha iyi anlayacağız. Bakalım gelişmeler ne yönde olacak?

Exit mobile version