Company of Heroes 3 Yeni İçerik Yol Haritası Açıklandı

Yeni güncellemeler ve dahası...

Company of Heroes 3 Yeni İçerik Yol Haritası Açıklandı

Relic Entertainment, yılın geri kalan ayları için Company of Heroes 3 yeni içerik yol haritası detayları ile oyuncuların karşısına çıktı. PC ve konsollar için ayrı ayrı güncellemeler ve bir büyük genişleme paketi planlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Slender: The Arrival 10. Yıl Dönümü Güncellemesi Tarihi Belli Oldu


Company of Heroes 3, Şubat ayında PC ve Mayıs ayında da PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Serinin son oyunu her ne kadar bekleneni verememiş olsa da, SEGA ve Relic Entertainment tarafından içerik desteği sürüyor.

Serinin Youtube kanalı üzerinden yayınlanan yeni video ile yılın geri kalanı için yayınlanacak olan içerikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Company of Heroes 3 Yeni İçerik Yol Haritası Neler Getirecek?

PC versiyonu için Ekim ayında Umbral Wasp adı altında bir güncelleme yayınlanacak. Birimler için animasyon hassasiyeti ve yol bulma iyileştirilecek. Ayrıca 4v4 yeni bir harita gelecek iken, 1v1 bir harita yeniden derlemesi, dengelemeler ve genel oynanış iyileştirmeleri de yapılacak. Yılın sonlarında doğru da yeniden oynama sistemi dahil hayranların yoğun bir şekilde talep ettiği özellikler getirilecekmiş.

Konsol versiyonları için hazırlanan güncellemeye de Brass Leopard adı verilmiş ve Eylül ayı içerisinde yayınlanacakmış. Verilen detaylara bakılırsa, yeni bir harita, ses güncellemeleri ve genel oynanış iyileştirmeleri içerecekmiş.

Relic Entertainment ayrıca bu yılın sonlarına doğru yayınlamayı planladığı büyük bir genişleme paketi üzerinde de çalışıyormuş. Ne var ki şimdilik bu genişleme hakkında herhangi bir detay verilmedi.

Company of Heroes 3 Konusu

Bizleri bir kez daha İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren oyunda, hem ana senaryo modu hem de çok oyunculu mod bulunuyor. Akdeniz cephesini gördüğümüz ve hava, kara ve deniz olmak üzere hem tanıdık hem de yeni birimlere ek olarak, uluslararası savaş gruplarının da yer aldığı Company of Heroes 3, Kuzey Afrika ve İtalya dolaylarına odaklanıyor.

Exit mobile version