Company of Heroes 3 İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu sefer İtalya semalarındayız.

Company of Heroes 3 İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Oyun dünyasının başarılı gerçek zamanlı strateji oyun serilerinden biri olan Company of Heroes serisinin yeni oyunundan gelen gelişmeler ile karşınızdayım. Oyuncuların merakla beklediği Company of Heroes 3 ilk oynanış videosu ile karşınızda!


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı Belli Oldu!


Company of Heroes 3 İlk Oynanış Videosu Neler Sunuyor?

Bundan önceki oyunlarında da II. Dünya Savaşı’nın farklı cephelerini ele alan Company of Heroes serisi, yeni oyunu ile bizleri güney cephesine doğru bir yolculuğa götürüyor.

Fragmandan gördüğümüz kadarıyla hikaye, İtalya’ya yapılan bir çıkarma ile başlıyor. Hikayeye ilişkin pek fazla detay bilmemize karşın, genel oynanışta önemli bir fark olacak.

Önceki oyunlardan alışık olduğumuz sisteme karşın bu oyunda Total War ekolüne geçiş yapılacak.

Bilmeyenler için söyle açıklayayım: Oyun dinamik bir açık dünyada geçecek. Üsler kuracağız, kurduğumuz bu üslerde askerler yetiştireceğiz, onların tedavisi ve gelişmesi için farklı mekanlar kuracağız, muhtemelen askerler için tanklar, silahlar ve mermiler üreteceğiz.

İstediğimiz düşman üslerini kuşatabilecek ve oraları ele geçirebileceğiz. Ayrıca açıklamalara göre zaman zaman isteğe bağlı yan görevler yapabileceğiz. Örneğin suikast görevleri, gece baskınları ve düşmanların tedarik yollarına baskınlar gibi gibi.

Yenilikler ve Farklılıklar

Önceki oyunlarda olmayıp da bu oyunda olan en dikkat çekici unsur yıkama ve parçalanma mekaniği: Bir binayı bombaladığımız zaman bina alaşağı yerlere dökülebiliyor ve bu durumun yarattığı tatmin hissi oyuncuya çok farklı bir haz ve keyif veriyor.

Aynı zamanda tank savaşlarında da bazı değişiklikler olacak. Artık tankların sadece tek bir can barı olmayacak ve tankın yanlarına, önüne ve arkasına taktığınız zırhların ayrı değerleri olacak.

Bu özellikleri iyi bir şekilde kullanabilirseniz, tank savaşlarından galip çıkmanız daha kolay olacak.

Tabii bazı olumsuz yanları da göz ardı etmemek gerekiyor.

Örneğin grafikler dikkat çekici değil ve günümüz oyun standartlarında geri kalıyo.

Benzer şekilde animasyonlar da hala kütük gibi. Tabii bir strateji oyununda çok yakından görmediğimiz için aşırı önemli detaylar değil.

2022 yılında bilgisayarlar için çıkış yapacak oyunu Steam istek listenize buradan ekleyebilirsiniz. Peki sizin bu oyun hakkında görüşleriniz neler ? Aşağıdaki yorumlar kısımından görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version