Commandos 3 HD Remaster Bu Yıl Geliyor

Game Pass servisine de gelecek!

Commandos 3 HD Remaster Bu Yıl Geliyor

Resmi duyuru ile Commandos 3 HD Remaster bu yıl içerisinde bizlerle olacak. İkinci oyuna benzer yeniliklerin bizleri beklediğini öğrendiğimiz duyurunun detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Önümüzdeki On İki Ay Coşturacak!


2018 yılında Kalypso Media, Pyro Studios ile anlaşarak Praetorians oyunu ile Commandos serisinin haklarını satın almıştı. Bu gelişmenin ardından, yeni Commandos oyunlarının müjdesi verilmiş olsa da ilk olarak ikinci oyunun HD Remaster sürümünü görmüştük.

Commandos 3 HD Remaster ile Modern Nostaljiye Devam

2020 yılında çıkan Commandos 2 HD Remaster sonrasında, bugün de Commandos 3 HD Remaster PC (Steam), PlayStation 4, Switch ve Xbox One için duyuruldu. Dijital sürüm Eylül ayında ve kutulu sürüm Ekim ayında çıkacak iken, Game Pass servisine de geleceği müjdelendi.

Aynı ikinci oyunun HD Remaster versiyonu gibi yeniden ele alınmış üç boyutlu modeller, temelden hazırlanmış dokular, iyileştirilmiş kontroller ve modern hale getirilmiş kullanıcı arayüzü ve yeni başlayanlar için rehberler ve tüyolar içerecek olan üçüncü oyunun HD Remaster sürümü, Raylight Games tarafından geliştiriliyor ve yine Kalypso Media tarafından yayınlanacak.

Bizi tekrardan İkinci Dünya Savaşı dönemine götürecek ve Stalingrad, Orta Avrupa ve Normandiya olma üzere üç ana cephede on iki görevin bizi beklediği senaryoda, yeşil bere, lağımcı, keskin nişancı, dalgıç, casus ve hırsız olmak üzere kendi alanında uzman bireylerden oluşan bir ekibi kontrol edeceğiz.

Önceki oyunlardan daha fazla ayrıntı ve aksiyon sahnesi içerecek olan Commandos 3 HD Remaster için yayınlanmış olan duyuru fragmanına aşağıdan bakabilirsiniz.

Commandos 3 HD Remaster Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

Önerilen Gereksinimler

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

Exit mobile version