Çok Oyunculu Horizon Videosu Sızdırıldı

Engellenmeden videoyu izlemeyi unutmayın!

Çok Oyunculu Horizon Videosu Sızdırıldı

Reddit üzerinden yapılan paylaşım ile çok oyunculu Horizon videosu sızdırıldı. Her ne kadar oldukça eski bir aşamadan alınmış olsa da, ne tür bir oyunun planlandığına dair kısa bir bakış atabilmek mümkün oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 için Geliyor!


Bildiğiniz gibi Sony Interactive Entertainment, tek kişilik senaryolu olanlar hariç canlı servis oyunları için de çalışmalar yürütüyor. Önümüzdeki yıllarda ondan fazla oyun ile karşımıza çıkacağını da Business Segment Briefings 2022 kapsamında Game & Network Services Segment sunumu sırasında açıklamıştı. Bu bağlamda, çok oyunculu The Last of Us geçtiğimiz yılın Summer Game Fest açılış yayını sırasında teyit edilmiş iken Aralık ayı içerisinde benzer yapıdaki Horizon da geliştirici tarafından yapılan iş ilanı duyurusu ile teyit edilmişti.

İlanda sözü edilen çok oyunculu proje, Horizon evreninde geçecek olup da yeni karakterler içerecek ve kendisine özgü bir tarzda görünecek. Tek başınıza oynayıp oynayamayacağınız belirtilmemiş, ama kooperatif olarak arkadaşlarınız ile serinin vahşi doğasını keşfe çıkabileceğiniz söylenmişti.

Çok Oyunculu Horizon Videosu

Yakın bir zaman önce de çok erken bir safhadan alınmış alfa videosu sızdırıldı. Reddit üzerinden paylaşılan videonun, 2020 yılının yaz aylarından kalma olduğu da söylenmiş. Ancak genel bir fikir vermesi açısından göz atmanızda fayda var.

On iki buçuk dakika civarı bir uzunluğu olan oynanış videosunda, daha önceden sözü edilen kendisine özgü tarzdaki görselliği dikkat çekiyor. Bunun dışında, kamp bölgesine ve karakterimizin nasıl göründüğüne bakabiliyoruz. Bu noktada, hazır karakterler arasından mı seçim yapıyoruz yoksa özelleştirmemiz mümkün oluyor mu bilinmiyor. Haliyle bu gibi detayları öğrenmek için biraz beklememiz gerekecek gibi. Videoda ayrıca Horizon: Zero Dawn ve Forbidden West oyunlarından aşina olduğumuz gerçek zamanlı çatışmaları ve fotoğraf modunu da görebiliyoruz.

Son olarak, halihazırda internette dolanan bir de konsept sanat çalışması var. Muhtemelen yakın bir zamanda engel gelebilir, ama silinmeden buradan göz atabilirsiniz. Görünüşe göre, çok oyunculu Horizon, aşina olduğumuzdan farklı bir görsel sunum ile karşımıza gelecek.

Exit mobile version