Civilization 6 Epic Games Store Ücretsiz Oyunları Arasına Girdi

Civilization 6 Epic Games Store ücretsiz oyunları listesinde!

Civilization 6 Epic Games Store ücretsiz

Civilization 6 Epic Games Store ücretsiz oyunları arasına katıldı. Bugün yapılan açıklama ile birlikte GTA 5 sonrası ücretsiz olan oyunun Civilization VI olduğu açıklandı.

Epic Games, dünyanın en önemli oyun şirketlerinin başında geliyordu. Geliştirmeye devam ettiği Unreal Engine isimli oyun motoru, bugüne kadar binlerce oyunun geliştirilmesinde kullanılmıştı. Oyun motorunun yanı sıra oyun geliştirme konusunda da kendini kanıtlayan şirket, asıl başarıyı Fortnite ile yakalamıştı.

Battle Royale türünün yükselişe geçtiği anlarda Fortnite’ın Battle Royale modunu ücretsiz olarak sunan Epic Games, ansızın milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı. Ardından yaptığı doğru hamleler ile oyuncu sayısını katlayan Epic, milyarlarca dolar para kazanmayı başarmıştı.

Kazandığı önemli miktardaki geliri farklı yönlere kaydıran Epic Games, aslında uzun yıllardır aktif olan dijital oyun mağazasını işler hale getirmişti. En büyük rakibi Steam ile yarışmak adına ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlayan mağaza, en büyük bombasını ise geçtiğimiz hafta patlatmıştı.

Ücretsiz GTA 5 sürprizi ile oyun dünyasının gündemine oturmayı başaran Epic Games Store, on milyonlarca yeni kullanıcı kazanmıştı. GTA 5 sonrasında yapılan açıklamada ise mağazada ücretsiz oyun verilmeye devam edileceği duyurulmuştu.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un ücretsiz verdiği oyunlar ve toplam değerleri


Civilization 6 Epic Games Store ücretsiz oyunları listesine girdi

Bugün yapılan açıklama ile birlikte GTA 5 sonrasındaki ücretsiz oyunun Civilization VI olduğu gün yüzüne çıktı. Böylece sızıntı ücretsiz oyunlar haberi doğrulanmış oldu.

Birkaç gün önce ortaya çıkan haberlerde mağazanın GTA 5 sonrasında ücretsiz vereceği oyunların Civilization 6, Borderlands The Handsome Collection ve ARK: Survival Evolved olacağı iddia edilmişti. Bugün itibarıyla sızdırılan ilk oyunun doğru olduğunu görmüş olduk.

Firaxis Games tarafından geliştirilen Civilization serisi, bugüne kadar çıkmış en başarılı strateji oyunları arasında yer alıyordu. Civilization 6 ise seriyi geliştirmeyi başarmış ve strateji oyunu sevenlerden tam not almayı başarmıştı.

Civilization serisinin bu kadar sevilmesinin ardında yatan sebep ise hem basitçe oynanabilmesi hem de istenirse tüm detayları ile ulusun kontrol edilebilmesiydi. Oyun boyunca en temelde bir ulusu çeşitli yönlerden geliştirmeye çalışıyorduk.

Kültürel, dini, askeri, bilimsel ya da diplomatik zaferlerin peşinden koşabiliyorduk. Bunu yaparken, seçtiğimiz ulusu taş ve sopadan alıyor, uzaya kadar götürebiliyorduk.

Oldukça ince detaylar barındıran ve strateji oyuncularını her yönden tatmin etmeyi başaran Civilization serisinin son oyununu ücretsiz olarak almak için Epic Games Store ücretsiz oyunlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version