Cities: Skylines II Duyuruldu

İlk günden Game Pass servisine de gelecek!

Cities Skylines II Duyuruldu

Xbox ortaklığında gerçekleştirilen Paradox Annoucement Show 2023 sırasında, Cities: Skylines II duyuruldu. Bu yıl çıkması beklenen oyun ile ilgili ilk detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Anno 1800’ün Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Programı Geliyor


Colossal Order tarafından geliştirilen ve Paradox Interactive yayıncılığında 2015 yılında satışa sunulan ve 15 Şubat 2023 tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series platformlarına da getirilmiş olan Cities: Skylines, şehir kurma simülasyonu türünü seven oyuncuların gönlünde taht kurmuştu.

Cities: Skylines II Geliyor

Yakın bir zaman önce ikinci oyunun teyit edilmesi ve çok geçmeden Paradox Annoucement Show sunumunun da duyurulması ile heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Bugün de o beklenen an geldi. Paradox Interactive ve Colossal Order tarafından yapılan duyuru ile ikinci Cities: Skylines, PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series için bu yıl içerisinde geliyor. İlk günden hem PC hem de Xbox tarafında Game Pass servisine eklenecek.

Yeni oyunda herhangi bir kısıtlama olmaksınız, kendi şehrimizi en gerçekçi şekilde yaratabilecek ve yönetebileceğiz. Derin simülasyon ve canlı ekonomi ile karar verme yeteneklerimiz de sınanacak iken, hayallerimizdeki şehri yaratabilmemiz de mümkün olacak.

Cities: Skylines II, hem zorlayıcı hem de ödüllendirici olan sürekli değişen bir dünya sunacak. Yaratıcılığımızı ve stratejik planlama yeteneklerimizi de kullanarak, şehrimizi iş dünyasının, vatandaşların ve turistlerin ilgisini çekecek şekilde büyüyen bir metropole çevirmeye çalışacağız. Bu süreçte, elbette halkın ihtiyaçlarını da karşılamamız gerekecek.

Yeni oyunun duyurusuna ilişkin olarak yayınlanan fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Exit mobile version