CD Projekt RED ve Koei Temco Oyunları Steam Mağazasında Zamlandı

Türk oyuncusunun yüzü güler mi?

CD Projekt RED ve Koei Temco oyunları Steam mağazasında zamlanan yeni seri oldu. Eğer zamanında almayıp da “Sonra bir ara hallederim…” dediyseniz, geçmiş olsun. 1000 TL üstü fiyatlar, yüzlerinde kocaman bir gülücükler bizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Mass Effect Legendary Edition Steam Fiyatı Düştü!


Steam zam dalgası tüm hızıyla biz oyuncuları boğmaya devam ediyor. Her ne kadar Electronic Arts ve BioWare, Mass Effect Legendary Edition fiyat indirimi ile bizi garip bir şekilde şaşırtsa da, CD Projekt RED ve Koei Temco ikisi bir nevi fazla sevinmememizi tavsiye ettiler. Çünkü bu iki şirketin yayıncılığı ile satışa sunulan oyunların fiyatları da bizleri üzdü. Bununla birlikte, bizleri bekleyen yeni oyun fiyatları hakkında tam olarak fikir sahibi olmuş olduk.

The Witcher 3'ün Yeni Nesil Versiyonu Gösterildi

CD Projekt RED ve Koei Temco Oyunları Steam Fiyatları Uçtu

Steam Yaz İndirimi 2023, gerçekten de köprüden öncesi son çıkışmış. CD Projekt RED ile Koei Tecmo tarafında güncellenen fiyatlar ile The Witcher 2 ise 31 TL yerine 259 TL ve The Witcher 3: Wild Hunt da artık 539 TL oldu. Complete sürümü ise 699 TL oldu. Oyunun ayrıca hikaye genişlemeleri de zamdan etkilendi. Blood and Wine 259 TL ve Hearts of Stone da 129 TL oldu.

Koei Tecmo tarafında ise Attack on Titan 2 907 TL iken, Attack on Titan 2: Final Battle, Samurai Warriors 5 ve Dead or Alive 6 1360 TL’ye yükseldiler. Dead or Alive 6 ve Samurai Warriors 5 oyunlarının Digital Deluxe sürümleri de artık 1813 TL ve 2040 TL oldular.

Zamdan etkilenen diğer oyunlar ise Nioh oyunları ve Ninja Gaiden koleksiyonu oldu. Ninja Gaiden Master Collection 907 TL olmuş iken, Nioh: Complete Edition, Nioh 2: Complete Edition ve Ninja Gaiden Master Collection Deluxe Edition da 1133 TL seviyesine yükseldiler.

 

Exit mobile version