CD Projekt RED The Witcher 4 İçin Beklenen Müjdeyi Sonunda Verdi!

Bakalım büyük buluşma ne zaman gerçekleşecek?

CD Projekt RED The Witcher 4 ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. 2015 yılından bu yana serinin yeni oyununu bekleyen oyuncuları heyecanlandıracak olan açıklamaların detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Borderlands Geliştiricisi Take-Two Interactive Bünyesine Geçti


2022 yılının Mart ayında duyurulmuş olan Polaris kod adlı yeni The Witcher oyunu, büyük bir merakla bekleniyor. Şu an için ne zaman buluşacağımıza dair net bir şey söylenmemiş olsa da, en aşağı üç yıl sonra olabileceği tahmin ediliyor. Bunun altındaki temel sebep ise REDengine yerine Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor olması. Geçişe alışmak zaman alacakmış.

CD Projekt RED The Witcher 4 Geliştirme Aşamasına Bu Yıl Geçiyor

Geride bıraktığımız çeyreğe ilişkin olarak açıklamalarda bulunan CD Projekt RED, yeni The Witcher destanının ilk oyununda çalışan geliştirici sayısının dört yüzün üstüne çıktığını duyurdu. Tam sayı vermek gerekirse, 403 ve bu da şirketin toplam iş gücünün aşağı yukarı % 64’üne tekabül ediyor. Halihazırda geliştirilme öncesi aşama devam eder iken, bu yıl içerisinde tam anlamıyla geliştirilme aşamasına geçilecekmiş.

CD Projekt RED Yeni The Witcher Hakkında Açıklamalar Yaptı

Şirketin diğer projeleri ise geliştirilme aşamalarının erken safhalarındaymış. Mesela Cyberpunk 2077 devam oyunu, kırk yedi kişilik bir ekip ile konsept aşamasındaymış. Cyberpunk 2077 oyununda ise on yedi kişilik küçük bir ekip halen çalışmaya devam ediyormuş, ama zamanla küçülmeye devam edecekmiş.

Geçtiğimiz yıl içerisinde geliştirilme aşaması sil baştan alınan Project Sirius kod adlı yan senaryolu The Witcher oyunu, halihazırda geliştirilme öncesi aşamadaymış ve üzerinde çalışan ekip otuz yedi kişiden oluşuyormuş.

Son olarak, The Witcher Remake ve özgün bir fikri mülkiyet olacak Project Hadar da konsept aşamasında olan diğer iki proje oluyor. Project Hadar üzerinde yirmi kişilik bir ekip çalışıyor iken, ilk The Witcher oyununun yeniden yapımı için herhangi bir ekip bilgisi verilmiş değil.

Exit mobile version