Captain America Fortnite Kadrosunda!

Kim Captain America olmak ister?

Captain America Fortnite

Marvel evreninin en popüler karakterlerinden biri olan Captain America Fortnite kadrosuna eklendi. Diğer Marvel ve DC eklentilerine nazaran kendisini ABD Bağımsızlık Günü’ne saklayan Captain America, getirilen güncelleme ile beraber oyuna eklendi. Peki oyuncular popüler Marvel karakterine nasıl erişebilir? İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: Marvel’s Avengers Hakkında Merak Edilen Her Şey!


Fortnite Captain America’yı Bünyesine Kattı

Fortnite tüm çılgınlığı ile oyuncu kitlesini elinde tutmaya devam ediyor. PUBG‘ye nazaran büyük bir ivme kazanan oyun, getirdiği güncellemeler ile adından da sıkça söz ettirmeyi kesinlikle başarıyor. Gelen haberlere göre Epic Games, Amerika Birleşik Devletleri Bağımsızlık Günü’nü kutlamak adına Marvel’in ikonik karakteri Captain America’yı Fortnite’a getirdi.

CA ile Fortnite oyuncularını pataklamak için sabırsızlanıyorsanız fazla heyecan yapmamanızı öneririz çünkü herkes bu karaktere kolay kolay erişim sağlayamayacak. Kahraman kostümü ve kalkan toplam 2,000 V-bucks (20 dolar) fiyat etiketinden mağazadaki yerini aldı. Klasik kostümü dışında farklı alternatif kostümler bizlerin beğenisine sunulmuş değil.

Son olarak Captain America karakterine özel havai fişekli selamlama ifadesi de yayınlandı. Paylaşılan bu selamlama için ekstradan cebinizden 300 V-bucks çıkarmanız gerekecek. Peki nedir bu V-Bucks? V-Bucks Fortnite içerisinde gerçek para ile satın alınabilen bir oyun-içi para birimidir.

Fortnite PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, iOS ve Android üzerinden ücretsiz olarak erişilebilir. Oyun yeni nesil konsolların da çıkış oyunları arasında yerini alacak.

Fortnite Nedir?

Fortnite Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen, Epic Games tarafından yayınlanan bir co-op, sanal, online hayatta kalma oyunudur. Oyun Fortnite: Save the World, Fortnite Battle Royale ve Kreatif adında üç oyun modunu içerir.

Fortnite Sistem Gereksinimleri – 2020

Minimum:

Önerilen:


Peki ya siz Captain America karakterinin Fortnite evrenine ayak basması hakkında ne düşünüyorsunuz? Captain America ile oynayacağınız için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın. Turuncu Levye Facebook grubumuz açıldı! Tüm Levye takipçilerini grubumuza bekleriz.

Exit mobile version