Call Of Duty: Warzone’da Hilecilere Yer Yok

Oyunbozanlar Dışarı!

Call of Duty Warzone'da Hilecilere Yer Yok

Activision, Call Of Duty: Warzone’da oyunun dengelerini bozan hileciler ile karışı sıfır tolerans politikasıyla savaşacağını duyurdu. Activison, Mart ayında piyasaya sürdüğü ve büyük beğeni toplayan battle royale oyunu Call of Duty: Warzone’da hile kullanan on binlerce kullanıcının süresiz olarak banlandığını açıkladı. Anlaşılan o ki Anlaşılan Call Of Duty:Warzone’da Hilecilere Yer Yok!


Benzer İçerik: Call of Duty: Warzone Tavsiyeleri


Call Of Duty: Warzone çıktığı günden beri oyun piyasasını etkisi altına almış durumda. Daha çıkışı üzerinden 1 ay dahi geçmemesine rağmen oyun 40 milyon oyuncuya ulaştığını açıklamıştı. Oyuncuların Call Of Duty: Mordern Warfare mekanikleri ile bir battle royale oyunu oynaması hoşuna gittiği ortada.

Call Of Duty: Warzone oyuncu sayısı arttıkça hile problemiyle karşı karşıya kalmış durumda. PC üzerinden oynayan oyunbozan oyuncular 3. parti programlarla ile otomatik hedef alma, duvarların arkasını görmek gibi birçok hile ile oyunun tadını kaçırmış durumdaydı. Hatta bazı konsol oyuncuları bu oyunbozanlar ile karşılaşmamak crossplay özelliği kapatarak kendi çapında önlemler almaya başlamıştı.

Activision’dan Hilecilere Ağır Darbe!

Activision, 50.000’den fazla hesabın Call of Duty: Warzone’dan hile kullandığı için kalıcı olarak cezalandırdığını doğruladı.  Bu güzel haberi oyunun yayıncı firması olan Activision Games, Activision Blog’dan duyurdu.

Call Of Duty: Warzone için Güvenlik ekiplerinin verileri, maç kayıtlarının incelemek için 7/24 çalıştığı belirtti. Ekipler, tüm olası hileleri inceleyerek, hedef alma, duvarların arkasını görmek gibi hilelerinin kullanımını tespit ediyor. Oyun içinden alınan tüm raporlar, anahtar verilere göre analiz ediliyor ve filtreleniyor. Tespit edilen oyuncular ise süresiz olarak oyundan atılıyor. Call Of Duty:Warzone’da hilecilere yer yok

Activision’nın yaptığı açıklama ise şu şekilde;

Oyunlar içerisinde hileye yer yok. Warzone’un dolandırıcılara ve hilecilere sıfır toleransı var. İşte bu konuda elimizden geleni yapıyoruz.

Tüm hile biçimlerini çok ciddiye alıyoruz, herkes için dengeli ve adil bir oyun alanı sürdürmek en yüksek önceliklerimiz arasında. Burası yoğun bir şekilde üzerinde çalıştığımız bir alandır, hileye karşı duruşumuz serttir.

Warzone’un 1. Gününün yayınlanmasından bu yana hesap yasaklarını uyguluyoruz. Bugüne kadar dünya çapında 50.000’den fazla hileciyi süresiz olarak banladık .

Hem dolandırıcılara hem de dolandırıcılara karşı mücadele etmek için bir dizi program uyguluyoruz.

· Güvenlik ekiplerimiz verileri araştırmak ve olası ihlalleri tespit etmek için 7/24 sizleri izler.

· Takımlar tüm olası hileleri ve hack’leri inceler, bu amaç hedeflerin, her türlü hile ve fazlasının kullanımını içerir.

· Potansiyel hile rapor etmek için oyun içi sistemimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Daha sorunsuz bir raporlama deneyimi için kullanıcı arayüzünü düzene koyma planları devam etmektedir.

· Oyun içinde alınan tüm raporlar için, anahtar verilere göre analiz edilir ve filtrelenir.

İleride, gereken en son yasak yasağı sayısını düzenli olarak sağlamayı hedefleyeceğiz.

Hile yapmak için yer yok. Dolandırıcılarla mücadele için tek bir çözüm olmadığını biliyoruz, bu her gün 7/24 sürekli bir yaptırım. Emin olun, herkes için eğlenceli ve adil bir deneyim sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Burada daha fazla güncelleme paylaşmayı umuyoruz.

Teşekkür ederim.

Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version