Call Of Duty: Warzone 30 Milyona Ulaştı!

Call Of Duty Yine Zirvede!

Call Of Duty: Warzone global piyasaya çıkışını gerçekleştirdikten sonra kısa sürede oyun piyasasının zirvesine oturdu. Call of Duty: Warzone, 10 Mart 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş ve daha ilk 24 saatte 6 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

Call Of Duty: Warzone 14 Mart 2020 tarihinde ise toplam 15 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. Oyun çıkışını gerçekleştirdikten 10 gün gibi kısa bir sürede Call Of Duty: Warzone 30 Milyona Ulaştı! 


Benzer İçerik: Call of Duty: Warzone Tavsiyeleri


Call Of Duty: Warzone Zirvede!

Activision’ın yeni battle royale oyunu Call of Duty: Warzone oyuncu sayısı büyük bir hızla artırıyor. Call Of Duty: Warzone’u PC ve konsollarına indirip oynayanların sayısının 30 milyonu geçtiği Activision tarafından Twitter kanalı ile paylaşıldı. Call Of Duty: Warzone yakın zamanda 50 milyon olacağa benziyor. 10 gün gibi kısa bir sürede Call Of Duty: Warzone 30 milyona ulaştı ayın sonuna kadarda 50 milyona ulaşabileceğe benziyor.

Activision’ın yeni battle royale oyunu Call of Duty: Warzone oyuncu sayısının hızla artmasının bir çok sebebi var. Bu sebeplerin başında tabi ki oyunun ücretsiz olması var. Oyunun bu kadar kısa bir sürede 30 milyon gibi bir oyuncu sayısına ulaşmasının ardında dünya çapında ki Corona Virüsü (COVID-19) salgınınında etkili olduğunu söyleyebiliriz. Salgından korunmak için kendilerini eve kapatan oyuncular Call Of Duty: Warzone’a yönelmiş gibi duruyor.

Call Of Duty: Warzone 30 Milyona Ulaştı

Battle Royale oyunları bir çoğu oyuncularını Call Of Duty: Warzone’a kaybedicek gibi duruyor gerek oynanma sayılarında gerek Twitch izlenmelerinde diğer battle royale oyunların izlenme sayısında göz görülen bir düşüş olduğunu söylemeliyiz. Call Of Duty: Warzone Twitch izlenmelerinde günlük ortalama 100.000 izleyici sayısının altına 3 gün boyunca düşürmediğini söylemeliyiz.

Battle royale oyunları arasında ki en büyük rakiplerinden biri olarak adlandırabileceğimiz Apex Legends, Şubat 2019’da ilk haftasından sonra 25 milyon oyuncuya ulaşmıştı. Call Of Duty: Warzone battle royale oyuncuların daha uzun süre favorisi olacak gibi gözüküyor.

Peki, sizin favori battle royale oyununuzu hangisi? Bunu belirtmek için oylamaya katılmak için buraya tıklamanız yeterli.

Exit mobile version