Call of Duty: Vanguard Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Hafta sonu için planınız yoksa, kaçırmayın...

Call of Duty Vanguard Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabiliyor

Bildiğiniz gibi hem oyunun çıkışından iki hafta sonra, hem de geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Call of Duty: Vanguard sınırlı süreli ücretsiz oynanabilir olmuştu. Bu etkinliğin bir benzeri de bu hafta içerisinde başladı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Project Aurora Hakkındaki Son Bilgiler Açıklandı


Call of Duty: Vanguard Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilir Oldu

PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series üzerinde düzenlenen etkinlik, 24 Mayıs 2022 Salı günü TSİ 19:00 sıralarında sona erecek ve önceki ikisi gibi yine çok oyunculu modları kapsayacak. Classified Arms adı altındaki üçüncü sezon ile gelen çıkış haritası Mayhem ve Dome, Castle, Radar ve Shipment gibi klasikler dahil yirmi haritanın ve on modunun tamamının yanı sıra Ship Haus dahil küçük harita Playlist’lerine de erişim sağlayarak, tam bir deneyim yaşayabilmeniz mümkün olacak.

Bahsi geçen modlar arasında öne çıkanlardan bir tanesi, Arms Race oluyor. İkinci sezon ile gelen bu mod, büyük haritada hedef tabanlı olarak ilerliyor. Nihai hedefiniz, bütün üsleri ele geçirmek olacak. Tabi ki bir yandan ele geçirdiklerinizi de korumanız gerekecek.

Herhangi bir üssü ele geçirdikten sonra elde ettiğiniz krediler ile Buy Station’lara erişim sağlayabiliyor ve ek teçhizatlar, yetenekler, skor serileri (Killstreak), saha geliştirmeleri (Field Upgrade) ve hatta özel hazır set (Loadout) de alabiliyorsunuz. Kredileri aynı zamanda öldürdüğünüz düşmanlardan da toplayabilmeniz mümkün oluyor.

Araç kullanımının da mümkün olduğu Arms Race modunda, üsler arası seyahat edebilmek, dost operatörleri taşıyabilmek ve düşman tahkimatlarını kuşatabilmek mümkün oluyor.

Call of Duty: Vanguard Konusu

1945 yılında geçen hikayeye göre, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışıyoruz.

Call of Duty: Vanguard Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Rekabetçi Sistem Gereksinimleri

Ultra 4K Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version