Call of Duty: Vanguard Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Arthur Kingsley, Polina Petrova, Wade Jackson ve Lucas Riggs sahne alıyorlar.

Call of Duty Vanguard Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Call of Duty: Vanguard hikaye fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki ayın ilk haftasında satışa sunulacak olan oyunun yeni fragmanı, etkileyici bir sunum ile karakterleri tanıtıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Çok Oyunculu Mod Detayları


Serinin yeni oyunu hakkında merak edilen detaylar, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ayrı ayrı canlı yayınlar ile paylaşılmıştı. İkinci Dünya Savaşı dönemini işleyen oyunların bir yenisi olan Call of Duty: Vanguard, Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor. 5 Kasım 2021 tarihinde de Standart, Cross-Gen ve Ultimate sürümleri ile PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Ana senaryo modunda uzman bir askeri birliğin rolünde olacağımız Call of Duty: Vanguard oyununda, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışacağız.

Hem ana senaryo hem de çok oyunculu modu kapsamında Kuzey Afrika, Avrupa bölgesinin Doğu Cephesi ve Batı Cephesi ve Pasifik bölgesine gideceğimiz oyunda, kaderin ve devam eden savaşın etkisiyle bir araya gelen ve Special Forces’ın köklerine indirecek Task Force One ekibimizin lideri Batı Cephesi’nden Arthur Kingsley iken, sızıntıda da karşımıza çıkan Teğmen Polina Petrova Doğu Cephesi’nden keskin nişancımız, Pasifik Cephesi’nden Yüzbaşı Wade Jackson savaşçı pilotumuz ve Kuzey Afrika’dan Avustralya asıllı Lucas Riggs ise ekibimizde İkinci Teğmen olacak. Bütün karakterler oynanabilir olacağı için, ana senaryoyu kooperatif olarak oynamak mümkün olacak.

Call of Duty: Vanguard Hikaye Fragmanı Nasıl Olmuş?

Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz fragman, bahsi geçen ekip üyelerimizi sahneye çıkartıyor. Daha önceden görmediğimiz sahnelerin de ekranımıza geldiği hikaye fragmanı, bir hayli etkileyici görünüyor.

Hikaye fragmanına ek olarak Activision, yeni oyundaki seslendirmen kadrosunu da açıkladı. The Last of Us Part II oyunundaki Jarry Anderson ve Abby Anderson karakterlerini canlandıran Derek Phillips ve Laura Bailey gibi ünlü isimlerin karşımıza çıktığı kadro ise şöyle:

Call of Duty: Vanguard’ın Fiyatı

Battle.net

PlayStation Mağazası

Xbox Mağazası

Exit mobile version