Call of Duty: Vanguard Çok Oyunculu 14 Gün Ücretsiz Oynanabilecek

Activision ikinci deneme sürecini duyurdu...

Call of Duty Vanguard Çok Oyunculu 14 Gün Ücretsiz Oynanabilecek

Bu haftadan itibaren, Call of Duty: Vanguard çok oyunculu modları ücretsiz oynanabilecek. Bir önceki süreci kaçırmışsanız, bu defa yeterli zamanınız olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Mobile’ın 2022 3. Sezonu Bu Hafta Başlayacak


Call of Duty: Vanguard, bildiğiniz gibi serinin satış başarısı anlamında beklentilerin altında oyunu olmuştu. Bu da Activision şirketini beklenenden erken, çıkışından iki hafta sonra ücretsiz hafta sonu etkinliğini düzenlemek durumunda bırakmıştı. Oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlik, aktif oyuncu sayısına bir parça etki etmişti.

Şimdi ise güncel Call of Duty için ikinci çok oyunculu deneme süreci PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series üzerinde başlıyor. Eğer oyunu henüz denememişseniz, sizin için harika bir fırsat olabilir.

Yarın yani 30 Mart 2022 Çarşamba günü başlayacak bu süreç, toplamda iki hafta boyunca devam edecek. 13 Nisan 2022 tarihine kadar, Call of Duty: Vanguard oyununun popüler çok oyunculu modlarını ve haritalarını deneme fırsatı bulacaksınız.

Call of Duty: Vanguard Çok Oyunculu Deneme Sürecini Kaçırmayın

Fas’ta geçen ve orta büyüklükteki Casablanca ve yakın mesafeli çatışmalara sahne olan Gondola, yakın bir zaman önce oyuna eklenen haritalar olmuşlardı. Bunlara ek olarak, oynatma listeleri dahilinde Shipment, Das Haus, Hotel Royale, Dome ve Radar de seçilebilir olacaklar.

Mod tarafında ise, yeni Arms Race sizi bekliyor olacak. İki takımı karşı karşıya getiren modun oynanışına göre, takımlar Alp’lerdeki beş üssü ele geçirmek ve kontrol altına almak için mücadele edecekler. Görev hedeflerini tamamlayarak veya öldürdüğünüz düşmanların üzerlerinden toplayarak kredi kazanabileceksiniz. Kredilerinizi dost üslerde silahlar, ekipmanlar, öldürme serisi (Killstreak) veya özel hazır setler (loadout) için harcayabileceksiniz.

Arms Race dışında, yine oynatma listeleri dahilinde Domination, Control ve Hardpoint, iki haftalık süreçte deneyebileceğiniz modlardan olacaklar.

Call of Duty: Vanguard Konusu

1945 yılında geçen hikayeye göre, Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubu Dördüncü Reich’in yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışıyoruz.

Call of Duty: Vanguard Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Rekabetçi Sistem Gereksinimleri

Ultra 4K Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version