Call of Duty: Vanguard Çok Oyunculu Mod Detayları

Bu senenin Call of Duty oyunu çok oyunculu mod anlamında nelerin sunulacağı ortaya çıktı

Call of Duty Vanguard Çok Oyunculu Mod Detayları

Bu senenin Call of Duty oyunu ile ilgili ilk resmi detaylar, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen özel bir sunum ile ortaya çıkmıştı. Bugün ise Call of Duty: Vanguard çok oyunculu mod detayları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Peki biz oyuncuları bu defa neler bekliyor? Detaylar haberimizin içeriğinde sizi bekliyor.

5 Kasım 2021 tarihinde PC (Battle.net), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan yeni oyunda, uzman bir askeri birliğin rolünde bir kez daha İkinci Dünya Savaşı dönemine geri döneceğiz. Berlin şehrinin düşünün ardından hayatta kalan ve yeni bir Hitler bulma arayışında olan Nazi grubunun yürüttüğü Project Pheonix operasyonunun arkasındaki gerçeği açığa çıkartmaya ve sona erdirmeye çalışacağız.

Geçtiğimiz sene satışa sunulan Call of Duty: Black Ops Cold War ile bir farklılık gerçekleştiren Activision, oyundaki modları ayrı sunumlar ile detaylandırma yoluna gitmişti. Muhtemelen bu bir gelenek haline geliyor. Çünkü çok oyunculu modlar, bugün gerçekleştirilen ayrı bir sunum ile tanıtıldı.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard Türkiye Fiyatı


Call of Duty: Vanguard Çok Oyunculu Mod 

Yaklaşık yarım saat kadar süren sunum sırasında verilen detaylara bakılırsa, serinin yeni oyunu ilk günden on iki operatör ve Doğu Cephesi, Kuzey Afrika ve Pasifik bölgelerini kapsayan yirmi harita ile çıkışını gerçekleştirecek. On altısı standart modlarda seçilebilir olacak iken, geriye kalan dördü ise Champion Hill için kullanılacak.

Call of Duty: Vanguard oyunundaki en büyük yeniliklerden birisi, klan sistemi olacak. Belirli bir klan veya oyuncu topluluğu ile bağlantılı bir aşama kaydetme sistemi olacak. Haliyle kaydedilen aşamadan, açılan amblemlerden ve Battle Pass içeriklerinden bütün oyunculara yararlanabilecek.

Diğer büyük yenilikler ise yıkılabilir çevre ve çatışma temposunu seçebilme imkanı olacak. Her haritada geçerli olacak yıkılabilir çevre, oyuncular etraflarındaki belirli elementleri yok ederek sipere saklanan diğer oyuncuları saklandıkları yerden çıkartabilecekler. Yıkımın etkisi ise kullandığınız silahın gücüne göre değişim gösterecek. Çatışma temposu ise dengeli bir oynanış sunan Assault, kaosun hakim olduğu Blitz ve klasik altıya altı maçların yapıldığı Tactical olmak üzere üçe ayrılıyor.

Sunumun bir diğer dikkat çeken detayı ise Patrol modu oldu. Patrol, Hardpoint’e dayanan ve neredeyse sürekli hareket halinde olan bir puan noktasının bulunduğu hedef tabanlı bir mod olacak. Puan kazanabilmek için haritanın dört bir yanını dolaşmaları gerekecek.

Kör nişan ile atış edebilmenin mümkün olabildiği Call of Duty: Vanguard oyununda Gunsmith sistemi artık silah eklentilerine kısıtlamasız erişim sunacak. Bunun yanı sıra, eklentiler ile silahlarınızın hasar ve atış oranını ayarlayabilmeniz mümkün olacak.

Call of Duty: Vanguard Açık Beta Testi Bu Hafta Başlıyor

10 Eylül 2021 Cuma günü TSİ 20:00 – 13 Eylül 2021 Pazartesi günü TSİ 20:00 sıralarında açık beta testinin ilk haftası gerçekleştirilecek. Sadece oyunu ön-sipariş ile satın alanların katılımda bulunacağı bu aşamada, Hotel Royal, Red Star ve Gavutu haritaları, Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed, Patrol ve Champion Hill modları denenebilecek. Katılımda bulunup yirminci seviyeye ulaşmanız durumunda, Call of Duty: Vanguard ve Warzone için silah planı hediyeniz olacak. Call of Duty: Mobile oyuncuları ise Arthur Kingsley operatörünü kazanacaklar.

İkinci safha ise 16 – 17 Eylül 2021 tarihleri arasında bütün PlayStation kullanıcılarının yanı sıra, ön-sipariş ile satın alan PC (Battle.net), Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları erken erişimde bulunabilecekler. 18 – 19 Eylül 2021 tarihleri arasında ise çapraz platform safhası başlayacak ve bütün platformlardaki bütün kullanıcılar bir arada oynama fırsatı bulacaklar.

Call of Duty: Vanguard Beta En Düşük Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (1909 veya günceli)
İşlemci: Intel Core i5-2500k veya AMD Ryzen 5 1600X
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB, GTX 1050Ti 4GB veya AMD Radeon R9 380
Sabit Disk: 45 GB

Call of Duty: Vanguard Beta Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (en son Hizmet Paketi)
İşlemci: Intel Core i7-4770k veya AMD Ryzen 7 1800X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, GTX 1660 6GB veya AMD Radeon RX Vega 56
Sabit Disk: 45 GB

Exit mobile version