Call of Duty Oyunları Game Pass Servisine Yakında Eklenecek Gibi

Resmi duyuru için beklemedeyiz...

Call of Duty Oyunları Game Pass Servisine Yakında Eklenecek Gibi

Yaşanan yeni bir gelişme gösteriyor ki Activision Blizzard satın alımı sonrasında, Call of Duty oyunları Game Pass kütüphanesine eklenecek. Hem de bu fazla bir zaman almayacağa benziyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CMA Activision Blizzard Alımı İçin Şartlı Onay Verdi


Bildiğiniz gibi Microsoft ve Activision Blizzard şirketinin CMA ve FTC kuruluşlarına karşı bir buçuk yıldan fazla bir süredir verdikleri birleşme mücadelesi, bir aydan az bir zaman sonra tamamlanacak. Son olarak CMA, satın alıma bir ön onay vermişti. Nihai karar ise 18 Ekim 2023 Çarşamba günü verilecek. Heyecanlı bekleyiş sürer iken, Yakın bir zaman önce cevabı oldukça merak edilen Call of Duty oyunları Game Pass kütüphanesine ne zaman eklenecek sorusu ise cevabını bulmuş olabilir.

Call of Duty Oyunları Game Pass Servisine Geliyor Mu?

Şimdilik resmi bir açıklama olmasa da Game Pass Tracker, ki Game Pass haberleri ve sızıntıları ile tanınıyor, bahsi geçen 69 milyar dolarlık bomba satın alımın resmiyet kazanması sürecinde önemli bir gelişmeyi ortaya koydu. Öyle ki Call of Duty oyunlarının tamamı oldukça yakın bir zamanda Game Pass kütüphanesindeki yerini olacak.

Game Pass Tracker bu durumu, Black Ops II oyununu satın almak üzereyken “Oyun aboneliğiniz (Game Pass) ile ücretsiz olarak alın! Ödemeyi yapın ve SONSUZA KADAR sizin!” mesajı ile öğrenmiş.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi, henüz resmi bir duyuruyor ortada ve muhtemelen Activision Blizzard satın alımının tamamlanması bekleniyor. Bu yüzden de şimdilik bir söylenti olarak kenarda tutmakta fayda var.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce askeri temalı serinin oyunları, satın alımdan kısa bir süre sonra Game Pass kütüphanesine eklenir mi? Yoksa uzun bir süre göremez miyiz? Yorum kısmında buluşalım!

Exit mobile version