Call of Duty: Modern Warfare Sezon 2 Ayrıntıları Belli Oldu

Nerelerdesin Ghost?

Call of Duty: Modern Warfare Sezon 2 ayrıntıları belli oldu. Aslında resmi açıklama tarihinden önce sezon 2’ye ait detaylar Call of Duty resmi internet sitesinde yanlışlıkla paylaşılmıştı. Paylaşılan bilgiler fark edilmesinin ardından hemen kaldırılmıştı.


Benzer İçerik: Call of Duty: Modern Warfare 1.13 Güncellemesi!


Call of Duty: Modern Warfare Sezon 2’de neler gelecek?

En dikkat çekebilecek haberlerden birisi serinin efsane karakterlerinden biri Ghost ile ilgili. Paylaşılan bilgilere göre karakterin seriye dönüşü kesinleşti. Oyuncular operatör görünümü olarak Ghost’u kullanabilecek. Bir diğer dikkat çeken yenilik ise oyuna eklenecek haritalarla ilgili. İşte yeni haritalar:

Rust

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin efsane haritalarından olan Rust geri dönüyor. Klasik 6v6 haritasında bizi yine heyecanlı maçlar bekliyor olacak.

Haritanın 19 Mart tarihinde gelmesi bekleniyor.

Atlas Superstore

Yine aynı şekilde 6v6 haritası olan Atlas Superstore ismindende anlaşılacağı üzere bir süpermarket. Harita depo ve market olarak iki bölümden oluşacak. Marketin dar reyonları heyecanlı anlara sahne olacak gibi duruyor.

Kapalı mekan olmasından dolayı hava desteği ile ilgili çekinceniz olmasın. Tavanda bulunun ufak boşluklar hava desteği ve hava saldırısına imkan sağlayacak gibi görünüyor.

Atlas Superstore’un ise 18 Şubat tarihinde gelmesi bekleniyor.

Zhokov Boneyard

Call of Duty: Modern Warfare 2 oyuncuları oyunun hikaye modunun efsane haritalarından olan Zhokov Boneyard’ın ne kadar özel olduğunu bilirler. Uzun süredir beklenen harita seriye geri dönüş yapıyor.

Zhokov Boneyard’ın bir diğer ünlü harita Scrapyard ile birleşerek 6v6 büyüklüğünde ve Ground War modunda oyuna eklenmesi bekleniyor. Harita 27 Şubat tarihinde oyuna eklenebilir.

Bazaar

Bazaar çoğunlukla oyunun hikaye modunda olan Urzikstan bölgesinde geçiyor. Harita oyuncuların içerisinde gizlice ilerleyebileceği yer altı tünellerine sahip.

Haritanın 24 Mart tarihinde oyuna eklenmesi bekleniyor.

Call of Duty: Modern Warfare Sezon 2 bazaar

 

Bir diğer yenilik ise dereceli eşleştirmeyle alakalı. Dereceli eşleştirmeyle ilgili bilgiler gizli tutulmaya devam ediyor. Oyuncular tarafından uzun süredir beklenen dereceli eşleştirme ilerleyen tarihlerde oyuna eklenecek gibi duruyor.

Yeni Silahlar

GRAU 5.56 ve Strike 45 adlı yeni iki silah oyuna eklenecek. GRAU 5.56 ” hafif, manevra kabiliyetli ve yüksek potansiyelli ” olarak tarif edilirken Strike 45 ” zırh delici ve uzun menzilli SMG ” olarak tarif ediliyor.

Sezon 2 Battle Pass Ayrıntıları

100 seviyeden oluşacak Battle Pass’in bazı seviyelerinde ücretsiz hediyeler alabilirsiniz. Daha değerli ve daha fazla ödül kazanmak için Battle Pass’i satın almak zorundasınız.

2400 CoD puanı karşılığında zaman harcamadan 20 seviye satın alabilirsiniz.

Sezon 1 Battle Pass’inde yeterince seviye atladıysanız para harcamadan Sezon 2 Battle Pass’ini bedava alabilirsiniz.

Call of Duty: Modern Warfare Sezon 2 ne zaman geliyor?

Sezon 1 10 Şubat’ta sona eriyor. Sezon 2 11 Şubat’ta oyuncularla buluşacak. Sezon 1 3 Aralık’ta başlayıp 8 hafta sürmüştü. Sezon 2’nin Nisan ayının ortalarına kadar sürmesi bekleniyor.

Oyunla ilgili resmi haberlere buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version