Call of Duty: Modern Warfare 2 Tanıtım Tarihine Dair İddia

Haziran başını bekleyin diyorlar...

Call of Duty Modern Warfare 2 Tanıtım Tarihine Dair İddia

Call of Duty: Modern Warfare 2 tanıtım tarihi sızmış olabilir. Muhtemelen Summer Game Fest 2022 öncesi bir tanıtım planlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginiz Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Onaylandı


Bildiğiniz gibi 2019 yılında çıkmış olan Call of Duty: Modern Warfare, 2007 yılında çıkmış olan oyunun hafif yollu sil baştan alınmış versiyonuydu. Finalinde, Laswell ile Price arasında geçen konuşmada Task Force 1-4-1’in kurulduğunu öğreniyor ve hatta Simon Riley’nin de adının geçtiğine şahit oluyorduk. Bu da Call of Duty: Modern Warfare 2 beklentisine girmek için geçerli bir sebep olmuştu. Zaten Activision Blizzard da geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile bunu teyit etmişti.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta içerisinde Call of Duty Twitter hesabı üzerinden bir tanıtım videosu yayınlanarak, sıradaki oyunun Call of Duty: Modern Warfare 2 olacağı logosu ile resmi olarak ortaya çıkmıştı.

Yakın bir zaman önce paylaşılan finansal sonuçların yer aldığı basın bülteninde Amerika menşeli yayıncı tarafından serinin en gelişmişi olacağı söylenen oyunun, ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Ancak fazla beklenmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Her ne kadar şimdilik resmi açıklama yapılmıyor olsa da, Call of Duty serisi ile ilgili sızdırdığı bilgiler ile ün kazanmış olan Tom Henderson ve TheGhostOfHope tarafından 2 Haziran 2022 Perşembe gününe işaret ediliyor. Diğer bir deyişle, ilk Call of Duty: Modern Warfare 2 fragmanını bu tarihte izleyeceğiz.

Son üç oyundur tanıtım anlamında farklı bir yol izleyen Activision Blizzard, ana senaryo ve çok oyunculu modların tanıtımlarını ayrı ayrı olarak gerçekleştiriyor. Muhtemelen sıradaki oyunda da benzer bir yol izlenebilir. Bunu tabii ki yapılacak olan resmi duyuru gösterecek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Son olarak, bildiğiniz gibi 2009 yılında çıkmış olan orijinal oyunun 2020 yılında sadece ana senaryosunun bulunduğu bir Remastered versiyonu çıkmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan duyurunun ardından, beğenilen çok oyuncu modlarının yeni oyun ile geri dönüp dönmeyeceği ise merak edilen bir diğer konu olmaya devam ediyor. Öte yandan, Escape From Tarkov benzeri bir çok oyunculu modunun olabileceğine dair iddiaların ortaya atılmış olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

Exit mobile version