Call of Duty: Mobile Sezon 9 İçerikleri Bu Hafta Geliyor

Yaşayan Ölülerin Kuşatması, yeni sezon ile dönüyor!

Call of Duty Mobile Sezon 9 İçerikleri Bu Hafta Geliyor

Call of Duty serisi konsollar ve PC kadar mobil cihazlar üzerinde de boy gösteriyor. Bu bağlamda, ana seri kadar bu oyun için de yeni içerikler, sezon sistemine bağlı olarak periyodik düzende yayınlanıyor. Call of Duty: Mobile Sezon 9 içerikleri de en nihayetinde kendisini gösterdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Vanguard – Zombies Fragmanı Yayınlandı


Yakın bir zaman önce duyurulan yeni sezon, 22 Ekim 2021 Cuma günü TSİ 03:00 sıralarında başlayacak. Cadılar Bayramı ayında olduğumuz için, mobil oyunun yeni içerikleri de tahmin edersiniz ki bu temaya göre tasarlanmış ve oldukça ilgi çekici görünüyor. Eğer Yaşayan Ölülerin Kuşatması modunu sevmişseniz, yeni sezon ile geri döneceğini söyleyelim.

Call of Duty: Mobile Sezon 9 İçerikleri Neler Olacak?

Resmi Call of Duty sayfası üzerinden yapılan açıklamaya bakılırsa, yeni sezonun başlaması ile Halloween Standoff ve Call of Duty: Modern Warfare oyunundaki Hovec Sawmill haritası oyuna eklenecek. Bunun yanı sıra, yeni İndirme Alanı da oyuncuların beğenisine sunulacak. İlk olarak Call of Duty: Modern Warfare 3 ile karşımıza çıkan bu modun oynanışına göre, takımlar farklı noktalardaki indirme alanı üzerinde hakimiyet kurmaya çalışacaklar.

Yeni Call of Duty: Mobile sezonunda Şeker ya da Şaka adı altında yeni bir etkinlik de düzenlenecek. Yapay zeka karakterler ile kapı kapı dolaşacağınız bu etkinlikte, şaka seçilmesi durumunda deneyim puanı yerine geçen şeker alabilmek için bir görevin tamamlanması gerekecek. Şeker seçilmesi durumunda ise gösterilen odadaki şekeri almanız gerekecek. Kazandığınız deneyim puanlarını ise temaya özel ödülleri elde edebilmek için kullanacaksınız.

Yaşayan Ölülerin Kuşatması ise, verilen bilgilere göre yenilenmiş bir halde geri dönecek. Öyle ki standart mod boyunca daha fazla zombi türü çıkacak iken, seçilen zorluk fark etmeksizin değişken bir şekilde canlanabilecekler. Bunun yanı sıra, gündüz vakti görevleri, taret ve zombi bağlantılı paskalya yumurtaları, çeşitli hikayeler ve daha birçok içerik sizleri bekleyecek.

Yeni sezon ile ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise çekiliş olacak. Bu çekilişten, Billy kuklası tasarımı, temaya uygun eşyalar ve daha başka eşyalar kazanabilmeniz mümkün olacak.

Son olarak, her zaman olduğu gibi yeni bir Savaş Bileti sizi bekliyor. Yeni skor serileri, silah planları, profil kartları, süsler, COD Puanları ve dahası dahil olmak üzere hem ücretli hem de ücretsiz içeriklerin sunulduğu bu Savaş Bileti’nde, ücretsiz olarak on dördüncü aşamada açılan ve ekstra sağlık desteği sağlayan Tak-5 operatör yeteneği ve yirmi birinci aşamada açılan fonksiyonel Kılıçbalığı silahı sizleri bekliyor. Ücretli kısımda ise Artery, Rott, Iskra ve Nikto gibi Cadılar Bayramı temalı operatörler, Epik Kılıçbalığı MK2, PP19 Bizon, Arabulucu silahları ve çok daha fazlası sizi bekliyor olacak.

Exit mobile version