Call of Duty: Mobile Sezon 2 Bu Hafta Başlıyor

Gaz ve arkadaşlarına merhaba diyelim!

Call of Duty Mobile Sezon 2 Bu Hafta Başlıyor

Call of Duty serisi konsollar ve PC kadar mobil cihazlar üzerinde de boy gösteriyor. Bu bağlamda, ana seri kadar bu oyun için de yeni içerikler, sezon sistemine bağlı olarak periyodik düzende yayınlanıyor. Call of Duty: Mobile Sezon 2 içerikleri de en nihayetinde kendisini gösterdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Warzone 2 Onaylandı


24 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 03:00 sıralarında başlayacak olan yeni sezonda, Makarov karakterinin ilk sezonda karşımıza çıkmasından sonra, rakipleri de partiye dahil olacaklar. Rehine kurtarma görevi için Gaz ve Görev Timi 141 ekibine katılarak hem yeni silahlara ve hem de yeni haritalara erişebilecek iken, temaya uygun etkinliğe katılımda bulunabileceksiniz.

Call of Duty: Mobile Sezon 2 İçerikleri Neler Olacak?

Resmi Call of Duty sayfası üzerinden verilen detaylara bakılırsa, ilk olarak Call of Duty: Modern Warfare 3 oyununda karşımıza çıkan Hardhat haritası yeni Call of Duty: Mobile sezonu ile geri dönüş yapacak. Küçük çaplı olup inşaat halindeki binaların bulunduğu bir şantiye olan harita, yakın mesafeli çatışmaları sevenler için ideal olacak.

Yeni sezonun temasına uygun yeni etkinlik, Karşı İstihbarat. Teröristler şehrin kontrolünü ele geçirmişler iken, size düşen ise rehineleri kurtarmak olacak. Çok oyunculu mod ve Battle Royale kısmında günlük görevleri tamamlayarak puanlar kazanmanın yanı sıra, tüm etkinliği tamamlamanız durumunda ise QXR, Minotaur ve Nutcracker olmak üzere üç epik ödül kazanabilmeniz mümkün. Toplamda da on üç farklı ödül sizi bekliyor.

Önceki sezonlarda olduğu gibi, Call of Duty: Mobile Sezon 2 yeni operatörler, fonksiyonel bir silah, silah planları, kartvizitler, süsler, COD Puanları ve dahil birçok eşya ile elli kademeden oluşan yeni bir Savaş Bileti ile gelecek. Oynayarak açabileceğiniz eşyaların arasında, on dördüncü kademede açılacak olan Chopper Gunner puan serisi, yirmi birinci kademede açılacak olan JAK-12 otomatik pompalı tüfek, Charm, Naval Mine veya Sticker ve Gravity Snakes gibi kozmetikler olacak. Savaş Bileti satın almanız durumunda ise, Görev Timi 141 ekibinin iki simgesel üyesi Gaz ve Ghost karakterlerine ek olarak, Alex ve Charly operatörleri, ASM10, Outlaw, Type 25 ve Jak-12 gibi yeni teçhizatlara ilk günden erişebileceksiniz.

Call of Duty: Mobile Sezon 2 için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Exit mobile version