Call of Duty: Mobile 9. Sezon Başlıyor

Zombiler bir yere gitmemişler!

Call of Duty Mobile 9. Sezon Başlıyor

Activision tarafından yapılan duyuru ile Call of Duty: Mobile 9. Sezon önümüzdeki hafta itibarıyla başlıyor. Görünüşe göre zombiler ile husumetimiz henüz bitmemiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Oyunları Game Pass Servisine Yakında Eklenecek Gibi


Yapılan resmi açıklama ile Call of Duty: Mobile 9. Sezon, yeni Devriye moduna ek olarak iki de zombi modu ile oyuncuların karşısına çıkacak. Detaylar şöyle;

Call of Duty: Mobile 9. Sezon Bizlere Neler Sunacak?

İlk kez hem Klasik Zombi hem de Yaşayan Ölülerin Kuşatması, 4 Ekim’den itibaren indirilebilir olan Call of Duty: Mobile 9. Sezon: Mezarlık Devriyesi’ne geliyor. Korkutucu içeriklerle dolu oldukça ürkütücü olan bu sezonda Call of Duty: Mobile oyuncuları, Cadılar Bayramı temalı Perili Hacienda haritasında yeni Devriye Modunu oynayabilecekler.

Call of Duty: Mobile – 9. Sezon: Mezarlık Devriyesi, yeni sezonda oyunculara, Büyücü Hekim – Ölümcül Tedavi, Demir – Gizli Korku, Portnova – Espri Anlayışı veya Misty – Keyfi Yerinde gibi operatörlerin yanı sıra Hafif Makineli CX-9, Üst Seviye Roket Fırlatıcı Avantajı, Silah Şablonları, Profil Kartları, Tılsımlar, Call of Duty Puanları gibi yeni ücretsiz ve premium içeriklerle sezon boyunca eklenecek farklı sürprizlerin dâhil olduğu 50 kademeli birbirinden ürkütücü Savaş Bileti ödüllerini kazanma fırsatı veriyor.

Android ve iOS’a gelecek Call of Duty: Mobile – 9. Sezon: Mezarlık Devriyesi için tüm detaylar aşağıda:

Call of Duty: Mobile – 9.Sezon: Mezarlık Devriyesi, lansmanda ve sezon boyunca mağazada yayınlanmak üzere yeni Sezon Mücadeleleri, Çekilişler, Temalı Etkinliklerin yanı sıra çeşitli güncellemeler ve iyileştirmeler içerecek.

 

Exit mobile version