Call of Duty Geliştiricilerinden Kratos Aktörüne Cevap

Sizce haklılar mı?

Call of Duty Geliştiricilerinden Kratos Aktörüne Cevap

The Game Awards 2023 şovuna damgasını vuran Christopher Judge tarafından yapılan şakanın ardından, Call of Duty geliştiricilerinden Kratos aktörüne cevap geldi.


İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Açıklandı


Hatırlayacağınız üzere Christopher Judge, bir önceki The Game Awards şovunda God of War Ragnarök oyunundaki Kratos rolü ile En İyi Performans ödülünü almıştı. Ödülünü aldıktan sonra oldukça uzun bir konuşma yapması ile akıllara bir kez daha kazınmıştı.

Bu yılın ödül töreninde ise En İyi Performans ödülünü duyurmak için sahneye çıkan Judge, kafalarda “Yine benzer uzunlukta bir konuşma mı geliyor?” sorusunun oluşmasına yol açmıştı. Bu sene bir benzeri olmamıştı, ama ünlü aktör geçen yıl yaptığı konuşmasına da bir atıfta bulunmayı ihmal etmemişti. Ancak bunu yapar iken, şaka yollu Modern Warfare 3 oyununa da taş atmaktan geri durmamıştı. Öyle ki, o konuşmasının bu yılın Call of Duty oyununun senaryosundan uzun olduğunu söylemişti.

“Burada durup, uzun konuşmalar yapmayacağım. Senaryodan uzaklaşmayacağım. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi sekiz dakikalık konuşma yok. Ama eğlenceli bir gerçek, konuşmam aslında bu yılın Call of Duty senaryosundan uzundu.”

Bu yorumun ardından seyircilerden gelen alkışların ve kahkahaların arasında “Asla çalışmayacağım bir şirket daha.” diyerek, Activision şirketine ve Modern Warfare 3 ekibine şaka yollu bir taş daha atmıştı.

Call of Duty Geliştiricilerinden Kratos Aktörüne Cevap Gecikmedi

Söz konusu bu şaka sarılı taşın ardından, Call of Duty geliştiricilerinden cevaplar da gecikmedi tabii ki. IGN tarafından tespit edilene göre, bazı isimler sosyal medya platformları üzerinden bu duruma sitem ettiler. Öyle ki eski Call of Duty geliştiricisi Ajinkya Limaye, Judge tarafından söylenenlerin eğlenceli olduğunu ama serinin God of War oyunlarını diğer bütün ölçütlerde geçtiğini dile getirdi.

Treyarch ortak sanat yönetmeni Nelson Plumay ise, oyuncuların God of War oyunlarına Call of Duty oyunlarından daha az ilgi gösterdiklerini söyler iken Sledgehammer Games geliştiricisi Darcy Sandall ise oyunlardaki başarıların kutlandığı bir etkinlikte bu tarz görüşlerin dile getirilmemesi gerektiğini savunuyor.

Bildiğiniz gibi Modern Warfare 3, oyunculardan epey olumsuz yorumlar almıştı. Gelen şikayetlerin arasında Warzone içerisine entegre edilmiş hikaye modu gibi durması ve eski haritaların yeniden düzenlenerek oyunculara sunulması gibi yorumlar var iken, senaryo modunun da verilen paraya karşılık olarak 3.5 veya 4 saatte bitmesinden yakınanlara da rastlamak mümkün oluyordu.

Exit mobile version