Call of Duty: Cold War Oynanış Görüntüleri Sızdırılmış Olabilir

Call of Duyu: Cold War oynanış görüntüleri olduğu iddia edilen bir video yayınlandı

call of duty cold war oynanış videosu

Şimdilik Call of Duty 2020 olarak bildiğimiz; ancak isminin Call of Duty: Cold War olması muhtemel yeni oyun hakkında sızıntılar geldi. Bugün YouTube üzerinden yayınlanan görüntülerde, videonun Call of Duty: Cold War oynanış görüntüleri içerdiği iddia edildi.

Call of Duty serisinin yayıncısı Activision, bünyesinde barındırdığı 3 farklı devasa stüdyoyu Call of Duty üretmeleri için tekrar düzenlemişti. Her stüdyo, yıllarca oyunlar üzerinde uğraşıyorlar ve her sene bir tanesi yeni Call of Duty yapabiliyordu. Bu sebeple hiç kimsenin aklımda bu sene Call of Duty çıkacak mı sorusu belirmiyordu.


Yeni Call of Duty’nin ismi Call of Duty Black Ops Cold War Olabilir


Hemen yukarıda yer alan haberimizde görebileceğiniz üzere sızıntılar bir süre önce başlamıştı. 2020 yılında çıkacak olan oyunun isminin Call of Duty Black Ops: Cold War olacağı iddia edilmişti. Black Ops serisine yeni bir ekleme yapacağı söylenen oyun, Soğuk Savaş döneminde geçecekti. Henüz iddia aşamasında kalan bu haberlere bir yenisi daha eklendi.

Call of Duty: Cold War oynanış görüntüleri mi yayınlandı?

Haberin bu kısmına kadar Call of Duty: Cold War olarak adlandırmamıza karşın, oyunun isminin henüz belli olmadığını söylemeden geçmeyelim. Keza Cold War isminden aylar önce yeni oyunun Call of Duty: Vietnam olacağına yönelik kimi iddialar ortaya atılmıştı.

Kısaca şimdilik oyun hakkında bildiğimiz iki kesin bilgi var: Call of Duty 2020 yılını boş geçmeyecek ve yeni oyun Modern Warfare oyun motorunu kullanacak.

Oyunun ismi muallakta kalırken, bugün bir Twitter kullanıcısı yeni oyun için bir video yayınlandı. Bir oyunun pre-alpha sürümünden çekildiği belli olan görüntülerden oluşan videonun, Call of Duty 2020 için hazırlandığı iddia edildi.

Mark Walshburg isimli Twitter kullanıcısı tarafından yayınlanan video, yayınlanmasının üzerinden birkaç saat geçtikten sonra silindi. YouTube’a yüklenen görüntüler ise Activision tarafından kaldırılmaya başlandı; ancak hemen yukarıda yer alan video kaldırılmadan videoyu izleyebilirsiniz.

Görüntülerden anladığımız üzere bu gerçekten bir Call of Duty oyununa ait bir video. Peki, siz ne diyorsunuz? Bu videoda kullanılan silah, Soğuk Savaş ya da Vietnam temasına uyuyor mu?

Exit mobile version