Call of Duty 2023 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Bu sene de yeni bir Call of Duty geliyor...

Insider Gaming sitesinde yer alan yeni bir rapor ile Call of Duty 2023 ile ilgili yeni bilgiler sızdırıldı. Görünüşe göre, serinin yeni oyunu ile Ağustos ayında tanışacağız. Ayrıca açık beta tarihlerini de hatırlatmakta fayda var.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty Yayıncısı, Önemli Bir Avukatla Anlaştı


Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi, bu sene de ana seri Call of Duty oyunu satışa sunulacak. Her ne kadar başlarda bu yılın pas geçileceği ve Modern Warfare 2 ve Warzone 2.0 oyunlarının içerik anlamında destekleneceği iddia edilmiş olsa da, Activision bu iddiayı yalanlamıştı.

Call of Duty 2023 Ne Zaman Duyurulacak?

Şu an için yayıncı şirket tarafından herhangi bir şey söylenmiş değil, ama Insider Gaming sitesinin kaynakları üzerinden aldığı bilgilere göre Modern Warfare 3 olacağı söylenen yeni oyun ile 1 Ağustos 2023 tarihinde tanışacağız. Duyurunun ise Black Ops Cold War ve Vanguard ile benzerlik gösterecek şekilde Warzone 2.0 için düzenlenecek bir tür oyun içi etkinlik ile yapılacağı söyleniyor.

ss_651208c1010e34bed7ea4d21dc5567d18b1bc1fa.1920x1080

Bir kez daha iki nesle de çıkacak olan oyun için yine iki safhalı açık beta planlanıyormuş. İlk hafta 6 – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları için geçerli olacak iken, 12 – 16 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ikinci safha ise PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series platformlarını kapsayacak.

Tam sürüm 10 Kasım 2023 tarihinde çıkacak olup, ön-sipariş ile satın alan kullanıcıların ana senaryoya 2 Kasım 2023 tarihinde erken erişim sağlayabilmeleri mümkün olacakmış. Bir nevi, Modern Warfare 2 oyunundaki fırsat bir geleneğe dönüşecek gibi görünüyor diyebiliriz.

Sizlere daha önceki haberlerimizde aktardığımız söylentiler, bu senenin Call of Duty oyununun Modern Warfare 2 için hazırlanan içerik olarak doğduğu ve sonradan büyük bütçeli oyuna dönüştürüldüğü yönündeydi. Buna ek olarak, Infinity Ward gözetiminde Sledgehammer Games tarafından geliştirilen oyuna Treyarch Studios da destek oluyormuş. Yeni bir ana senaryo modu ile karşımıza çıkacağı söylenen yeni Call of Duty, Modern Warfare 2 ile ilgili haritalar ve modlar da içerebilecekmiş.

Exit mobile version