Call of Duty 1 Milyon Dolar Ödüllü Turnuvasını Duyurdu

Hem de mobil.

Call of Duty ile sürekli zirvelere oynayan Activision, hazırladığı açıklama ile yeni Call of Duty turnuvasını duyurdu. Bir çok farklı ülkeden katılan oyuncular ile büyük bir heyecan fırtınası yaşanacak. Bu turnuvaya katılım koşulları ve tüm ayrıntılar haberimizde. Bakalım Call of Duty 1 Milyon Dolar Ödüllü turnuvası ile yeterince ses getirebilecek mi…


İlginizi Çekebilir: Yeni Call of Duty Vietnam’da mı Geçecek?


Call of Duty 1 Milyon Dolar Ödüllü Turnuva Detayları

Activision ve Sony Mobile’ın ortaklaşa olarak düzenlediği turnuva 30 Nisan tarihinde başlıyor. Tamamen online olarak düzenlenecek olan turnuvaya, gerekli şartları yerine getiren herkes katılabiliyor. İlk olarak bilmeniz gereken şart, Veteran veya üstü bir Multiplayer derecesine sahip olmak.

cod mobile maps

Turnuva boyunca tek ödül para olmayacak ve belli başarılar elde eden oyuncular birtakım e-spor görsel ürünleri de kazanabilecek. Toplam ödül havuzu 1 milyon doları aşan turnuvada, büyük ödül için henüz bir açıklama yok. Ancak ödül havuzuna bakıldığında kazananı çok büyük bir ödül beklediğini söyleyebiliriz.

Turnuva ile alakalı Activision Mobil Başkan Yardımcısı Chris Plummer yaptığı açıklamada;

Oyuncuların favorisi Ranked Play’deki en son gelişme olan bu turnuva formatı, Call of Duty: Mobile oyuncularına dünyanın heryerinden oyunculara karşı mücadele ederek para ve ödül kazanma fırsatı sunuyor.

Turnuva ile alakalı tüm katılım koşulları ve bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Ya Birincilik Ya Ölüm! – #1 Call of Duty Mobile (Video)


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version