Büyük Bütçeli John Wick Oyunu İçin Düğmeye Basılmış

Bakalım resmi duyuru ne zaman gelecek?

Lionsgate şirketinin Motion Picture Group başkanı Jon Drake, beklenen müjdeyi verdi. Her ne kadar şimdilik bir duyuru olarak sayılmayacak olsa da, büyük bütçeli John Wick oyunu için düğmeye basılmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon: Forbidden West Devam Oyunu Geliştiriliyor


John Wick serisi, beşinci film ile devam edecek. Halihazırda erken safhalarda olunduğu da teyit edildi. Diğer yandan, film serisi bu kadar sükse yapmış iken, büyük bütçeli sürpriz bir oyun duyurusunu da büyük bir merakla bekliyoruz.

Kasım ayı içerisinde Lionsgate tarafından gerçekleştirilen finansal konferans sırasında Üst Yönetici Jon Feltheimer, kafalarda soru işareti bırakan ve aynı zamanda da heyecanlandıran söylemde bulunmuştu. Öyle ki, AAA bir John Wick oyunu için teklifler aldıklarını ve kesin olarak bir adım ileriye götürmekle ilgilendiklerini dile getirmişti. Ancak daha fazla bir şey söylememişti.

keanu-reeves-john-wick-chapter-4-1677167115

Büyük Bütçeli John Wick Oyunu Geliyor

Yakın bir zamanda gerçekleştirilen ve kazanımlara değinilen konferans sırasında konuşan Lionsgate şirketinin Motion Picture Group başkanı Jon Drake, John Wick mülkiyeti ile AAA oyun alanına uzandıklarını söyledi.

“Artık markayı genişleteceğiz. Sadece AAA video oyunu alanında değil, aynı zamanda evreni gerçekten genişletecek yan ürünlerin, dizilerin nizami ritmine bakıyoruz. Yani topluluk tarafından açıkça isteğin olduğu istikrarlı ritme sahip bir marka var.”

Drake tarafından yapılan bu yorum ile AAA John Wick oyunu için bir geliştirici ile anlaşıp anlaşmadığı açık bir şekilde söylenmiş değil, ama şirketin beklediğimiz türden bir oyun için düğmeye bastığı net açık bir şekilde ortada. Bakalım resmi duyuru ne zaman gelecek? Gelişmeleri yakından takipteyiz.

Exit mobile version