Bully 2 GTA 5 Dosyalarında Bulundu

Acaba...?

Bully 2 GTA 5 Dosyalarında Bulundu

Yıllar sonra Bully 2 GTA 5 dosyalarında yeniden ortaya çıktı. Yapılan yeni keşif, elbette bizleri heyecanlandırmadı değil. Rockstar Games devam oyunu için herhangi bir şey planlıyor mu, merak ediliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA 6 Karakteri Lucia Hakkında İlginç İddialar Ortaya Atıldı


Hatırlayacağınız üzere Bully 2 ile ilgili olarak 2021 yılında bir dizi heyecan verici gelişme yaşanmış olsa da, mutlu sona ulaşamamıştık. İlk olarak Tom Henderson tarafından üzerinde 12 – 18 ay boyunca çalışılan yeni oyunun geliştirilme sürecine devam edildiğine dair bir bilgi ortaya çıkartılmıştı. Hatta The Game Awards 2021 şovunda duyurulmasının kıyısından dönüldüğü de söylenmişti. Bundan kısa bir süre sonra da bu defa Blake Hester sahneye çıkmış ve Bully 2 üzerinde çalışmakta olan Rockstar New England stüdyosunun alınan bir karar ile büyük ölçüde dağıtıldığı rapor edilmişti.

Bully 2 GTA 5 Dosyalarında Ortaya Çıkması ile Heyecan Yarattı

Bully 2 ile ilgili beklentileri rafa kaldıralı çok olmuş iken, yakın bir zaman önce ilginç bir gelişme ile devam oyunu yeniden gündeme geldi. Öyle ki, oyun için yayınlanan son güncellemenin ardından, PDB (Program Hata Ayıklama) kodlarının incelenmesi neticesinde Bully 2 ile ilgili bazı ipuçları keşfedildi.

Yapılan bu yeni keşfin sonucunda ortaya çıkartılan bu bilgi herhangi bir şeye işaret ise, devam oyunu belki de yeniden Rockstar Games gündemine gelmiş olabilir. Elbette geliştirici ekip şu an bütünüyle yeni GTA oyununa odaklandığı için yakın bir zamanda olası resmi bir bilgi gelmeyebilir, ama gelişmeleri takipte olacağız. Bakalım Rockstar Game ufkunda Bully 2 ile ilgili bir şey var mı?

Exit mobile version