Bully 2 Duyurusu Yakında Yapılacak Olabilir

Hadi artık Rockstar Games!

Bully 2 Duyurusu Yakında Yapılacak Olabilir

Bully 2 az kalsın The Game Awards 2021 şovunda duyurulacakmış. Ancak bu yine heyecanlanmak için yeterli bir sebep. Peki yeni Bully oyunu yakında duyurulacak mı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni GTA Online Hikaye İçeriği Duyuruldu


Oyuncular olarak Rockstar Games cephesinden öncelikli beklentimiz hep Grand Theft Auto 6 olmuş olsa da, Bully 2 duyurusu da rüyalarımızı süslüyor. Geçmiş yıllarda bu konuda birçok iddia ve söylenti ile karşılaşmıştık.

Son olarak, 2019 yılının Ekim ayı içerisinde VGC sitesine bağlı isimsiz kaynaklar tarafından aktarılan bilgiye göre yeni Bully için geliştirilme süreci 2008 yılı içerisinde başlamıştı. Rockstar Games Kurucu Ortağı Dan Houser, şirketin çatısı altında kurduğu küçük bir şirket ile ilk sahneleri içeren senaryo ve sonrasında gelişecek olan hikaye üzerinde çalışmaya başlamıştı. Söylenene göre Yaz mevsiminde Jimmy’in üvey babasının evinde başlayacak olan Bully 2, bu karakterin geleceğini anlatacaktı.

Bilgilerin devamında ise Red Dead Redemption ve Grand Theft Auto V arasında denk gelen dönemde geliştirilme süreci devam etmişti. Görsellik kısmıyla Rockstar New England stüdyosunun ilgilendiği Bully 2 için Rockstar motoru ile açık dünya oynanış ve basitleştirilmiş mekaniklerin gösterildiği kısa bir demo da oluşturulmuştu. Ne var ki, geliştirilme süreci 12 – 18 ay devam ettikten sonra geliştiricilerin başka projelere dağıtılmaları ile sona ermişti.

Battlefield ve Call of Duty sızıntıları ile ün kazanmış olan Tom Henderson tarafından aktarılana göre, oynanabilir versiyonu bazı şanslı kişiler görmüş.

“Bazı kişilere bazı materyallerin gösterilmiş olmasından sonra, geçtiğimiz hafta Bully 2’nin The Game Awards’ta potansiyel sürpriz duyuru olması bekleniyordu. Bilgi şu anda bir parça belirsiz ve kesin konuşmamak zorundayım, ama daha fazlasını duyarsam haber vereceğim.”

Henderson tarafından söylenene göre gösterilen materyaller oynanabilir versiyon ile alakalıymış. Dahası ise bunlar, iptal edilen versiyon değil de geliştirilmesine tekrar başlanan ve oynanabilir durumda olan versiyonu ile alakalıymış.

Şu an için Rockstar Games ve Take-Two Interactive tarafından konu ile ilgili olarak herhangi bir teyit veya yalanlama gelmiş değil. Haliyle şimdilik, daha önceden olduğu gibi öğrendiğimiz bu bilgileri de söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı için, yakında bizleri mutluluktan havalara uçuracak bir duyuru ile karşılaşabiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version