Bu Hafta Çıkacak Oyunlar! (6-12 Nisan 2020)

Cloud Strife ile tekrar maceraya hazır mısınız?

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Şu sıralar oyun sektörü biraz durgun olsa bile güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte bu hafta çıkacak oyunların tam listesi!


İlginizi Çekebilir: 2020 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar Listesi

Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Final Fantasy 7 Remake.

Dünya, gezegenin yaşam gücünü mako enerjisi halinde kontrolü altında tutan bir şirket olan Shinra Electric Power Company’nin hâkimiyetinde. Midgar kentinde, Shinra’nın elit SOLDIER biriminin eski üyesi ve artık bir paralı asker olan Cloud Strife, kendisini bekleyen inanılmaz sonuçtan bihaber, Avalanche isimli direniş grubuna destek oluyor.

Unutulmaz karakterleri, hayretlere düşüren hikâyesi ve efsanevi savaşlarıyla akıllara kazınan orijinal oyunun bir tekrar yapımı olan Final Fantasy 7 Remake, 10 Nisan’da bizlerin beğenisine sunulacak.

Bu hafta çıkacak oyunlar

7 Nisan Salı

8 Nisan Çarşamba

9 Nisan Perşembe

10 Nisan Cuma

11 Nisan Cumartesi


Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Final Fantasy 7 Remake için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın sevgili Turuncu Levye takipçileri.

Exit mobile version