Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 5 – 11 Nisan 2021

Karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikâyesini deneyimlemeye hazır olun.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Güzel vakit geçirebileceğiniz yapımlar bu hafta sizleri bekliyor olacak. Peki çıkacak oyunlar listesinde neler var? İşte 5  – 11 Nisan 2021 listesi:


İlginizi Çekebilir: 2021 Çıkacak Oyunların Tam Listesi!


Bu Hafta Çıkacak Oyunlar: 5 – 11 Nisan 2021 Oyunları

Bu hafta çıkacak oyunlar listesi netlik kazandı. Bu hafta çıkışını gerçekleştirecek oyunlar arasında en dikkat çeken yapım şüphesiz Oddworld: Soulstorm. Oddworld: Soulstorm, zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunudur.

Abe’i ve kalkışmayı engellemek için propagandadan kaba kuvvete ve ölümcül şiddete kadar elindeki tüm zengin imkânları kullanacak karşıt bir güce karşı yapılan imkânsız bir kaçışın hikâyesi. Yanlışlıkla bir kalkışmayı başlatan ve Mudokon’lara, Magog Cartel ile gezegenin hâkimine karşı verdikleri özgürlük mücadelesinde öncülük etmesi gereken isteksiz bir kahraman olan Abe olarak oynuyorsun.

O hazır olsa da olmasa da tüm Mudokon türünün kaderi Abe’in eylemlerine bağlı. Kaderini kabullen ve toplum değişimini canlandır ya da başarısız olarak tüm ırkın yok oluşuna tanıklık et. Seçim senin. Doğrudan 2014 Oddworld: New ‘N’ Tasty, Oddworld: Soulstorm olaylarından sonra geçen ikinci oyunda Abe’nin kahramanlık macerasını oynuyoruz.

6 Nisan Salı

7 Nisan Çarşamba

8 Nisan Perşembe

9 Nisan Cuma

Peki ya siz bu hafta çıkacak oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version